Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akik a nagy peniszt szeretitek?
1:
és az mekkora nálad ami átlagnál kcisit nagyobb ?
Jaj, ne, #4, hogy írhattad azt, hogy a 15 centi az kicsi? Azért mert lovakkal voltál előtte... Most majd hallhatjuk a nyafogó pasikat, hogy neki 15 centi, akkor ő már kicsi?
NEM! a 15 centi nem kicsi, csak te az előbbiekhez viszonyítod!
Hogy a kérdésre is válaszoljak. A nagy péniszt csak nézni jó. A pasinak nagyon ügyesnek kell lennie, hogy ne fájjon nekem. Úgyhogy én inkább a kisebbet szeretem. Akár 15 centisnél is kisebbet... .-.-
#6 ugyanazt mondtad el, amit én mondtam, szóval nem értem a hozzászólást.
ami a kicsi péniszt illeti, kicsit változtattál a megfogalmazáson, aztán kiverted magad az egészből azzal, hogy neked nem számít a méret, és mindannyian kedvesnek találjunk.
Nem nyert, mert csak butaságot látok. :D És ezt most nem azért írom, mert azt mondtad a 15 centire, hogy kicsi, hanem azért, mert feleslegesen próbálod magad menteni az álszent bájosságoddal, ami egyébként sok pasinak bejön, szóval előnyben vagy.
Rengeteg az ilyen kérdés fiuktól.Nem azzal kell foglalkozni hogy mekkora hanem picit utanna kellene jarni hogy mitol jo a nönek.Hosszù tàvù kapcsolatban fontos a vàltozatossàg de a hölgyeknek fejben döl el.Akar ugy is ki lehet elveztetni oket hogy hozza se nyulsz .Ha vastagabb a hatso fele a hölgynek akkor kisebb merettel nehezebb lesz sok pozìciò viszont vékonyabb lànyokkal minden pozìciò elerheto kis merettel is.Megegyszer mondom,ha oda figyelsz a hölgy rezgeseire akkor akar mini penisszel is lehetsz a legjobb neki.Atlagos hölgynek 8 cm a hüvelye tehat ekkora merettel mar elérsz barmit ha a lelki àllapota a hölgynek rad van hangolva.Dolgozz meg azert a hölgyért,jàrj utanna,gondoskodjon ròla hogy érezze nönek magat melletted es tudod hölgyeké az elsöbbség.
F/33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!