Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nagyon gyorsan eljut az orgazmusig, az végül is kicsit nem olyan mint amikor a férfinek "korai magömlése van"?
Magamról tudok nyilatkozni... csiklói orgazmusból egyre vagyok képes, viszonylag hamar (mondjuk 5 percen belül), ha jól kényeztet a partnerem. Utána túlérzékennyé válik a csiklóm, hozzá sem lehet érni. Viszont utána még van más lehetőség, hüvelyi orgazmusból bármennyi jöhet... Ezért inkább előny, ha már az előjáték során elélvezek, még fokozza is nálam az élvezetet.
Viszont ha a barátomból indulok ki, nála egyáltalán nem hátrány, ha gyorsan élvez, mert ő is képes multiorgazmusra, rövid időn belül. Szóval nálunk mindkettőnknek sorozatos orgazmusai vannak, így nincs nagy különbség köztünk. :)
egyszer volt egy barátnőm aki kb 2 perc alatt végzett utána meg majdnem hogy lerugdosott magáról
néha ha jó kedvében volt hagyta hogy én is befejezzem de onnantól csak simán feküdt unott fejjel még jó hogy az óráját nem nézegette közben
persze lehet hogy abban az időszakban csak ennyire béna voltam de se előtte se azóta nem tapasztaltam ilyet
#1-es vagyok. Bocsi, általánosítottam. Természetesen magamra értettem, mert hát én így vagyok vele, és azt hittem, hogy akkor mindenki más is. Nem gondoltam át, na.
Szóval én hamar elélvezek, de szerencsére nem csak egyszer, de akkor is jól esik még a további játszadozás, ha már nincs több orgazmusom. A csiklóm nekem is érzékeny orgazmus után, de csak kb. 2-3 percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!