Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mikor maszturbáltatok először, és azóta milyen rendszerességgel csináljátok?
9 évesen, de azt se tudtam mi az, valami csúnyát álmodtam, és reggel így keltem fel, és úgy 10ig velem tartott ez az érzés, mert nem csináltam végig, csak éreztem hogy nagyon bizsereg, de suliba kellett mennem, és keresztbetett lábakkal ültem egész órán, meg mocorogtam össze-vissza, borzasztó volt:"D
Nekem van olyan hogy egy hétig minden nap egyszer, NAGYON ritkán kétszer, aztán 2-3 hétig egyáltalán nem, változó, maikor megkívánom
15/L
11-12 evesen kezdtem,hat nagyon valtozoan csinaltam
Most 19 evesen majdnem minden nap csinalom
Nem tudom pontosa, úgy 8-9 körül lehettem, de nem tudtam mit csinálok, csak azt vettem észre, ha a paplant a lábam közé gyűröm és puncim hozzá dörzsölöm az jó. Úgy 12 körül jöttem rá tudatosan, hogy mit is csinálok és hogy a kezem is használhatom.
Azóta napi 1-2 alkalommal csinálom, amikor nincs pasim még sűrűbben.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!