Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a kedvenc pózotok?
Figyelt kérdés
2015. júl. 26. 09:04
1/11 anonim válasza:
Több is van, a legjobb a lovaglás, olyankor 1 perc alatt elélvezek. Aztán a gyertyapóz, ha úgy ujjaz, akkor fröcskölök!
2/11 anonim válasza:
Nekem a kutya. :)
Jól leszoktam nyomni a mellkasom, hogy minél jobban tudjak pucsítani, és imádom jó keményen.
24/L
3/11 anonim válasza:
Úgylátom belevaloú jányok wannak itten :D
4/11 anonim válasza:
se én se a barátnőm nem szeretjük a kutya pózt.
kifli, misszionárius, lovagló póz, gyertya sok van tényleg, de a kutya és társai nincs köztük.
5/11 anonim válasza:
Félhomályban misszionárius. Én inkább a romantikus dolgokat szeretem. Kifli, gyertya. :D
6/11 anonim válasza:
Utolso: Nem kotekedni akarok, csak megerteni: MIT nem lehet szetetni a kutyan?
8/11 anonim válasza:
Én azt amelyikben a férfi a legnagyobb energiával tud dugni.
9/11 anonim válasza:
Nem tudom. Én nem szeretem a kutyapózt... Annyira nem vonz. :/ Inkább a romantikusabb pózokat szeretem.
10/11 anonim válasza:
egyszerűen mi nem szeretjük. ha kutya pózban van akkor én alá fekszem és úgy adom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!