Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem? Egyszerűen sz. R a szex.
Öt éve vagyunk házasok, két gyerekünk van.
Míg a kisebbik nagyon pici volt nehezen jött össze a szex, most már menne, de egyszerűen pocsék.
Szinte csak megsimogat és ürít.
Egy hete volt az utolsó, és nem tartott tovább öt percnél, előjátékkal együtt.
Próbáltam beszélni vele erről, de megsértődött.
Közben én teljesen elvesztem az önértékelésem, nekem kell jelezni, hogy alkalmas-e az idő (a gyerekek miatt) ő nem is közeledik, és mintha letojná, hogy jó legyen nekem.
# 3
"Annyi undorító dolgot tapasztalok, hogy egy nőt sem tudok már komolyan venni..."
Azért gondolom, a bátyádat, aki egy férjes nővel jár össze dugni, komolyan tudod venni, meg a sok pasit is, aki a szeretőt tart a felesége mellett, és plusz munkára meg egyéb ürügyre hivatkozva esetenként akkor hempereg vele valahol, amikor a felesége a legkisebb gyereküket szoptatja otthon, meg főzi otthon a vacsorát, meg őt várja haza.
Meg azokat is, akik nős férfiként, két-három gyerekes apaként a céges bulikban, csapatépítő tréningeken vagy több napos tréningeken úgy nyomulnak és úgy próbálnak rámászni a multiknál vagy nagyobb cégeknél dolgozó barátnőimre, hogy szerintük valami szánalmas és kiábrándító.
Elhiheted, hogy én is sok undorító dolgot láttam és tapasztaltam a környezetemben férfiak részéről, de próbálok úgy élni, hogy ne általánosítsak, hanem mindenkit a saját viselkedése és jelleme alapján ítéljek meg.
Próbáld ki: gyerekek a nagymamához péntek estétől vasárnap délutánig, te meg szépen elballagsz egy csini fehérneműboltba, és elcsábítod a férjedet újra. Szerintem ha összehoztatok két gyereket, akkor nem vagytok fából.
Esetleg próbáld ki, hogy te vagy felül és nem engeded elmenni. Ha nagyon jó neki, kicsit belassítasz, stb.
Szurkolok, hogy rendbe jöjjenek a dolgok :)
Hétköznapokon is csinos, általában csipkés fehérneműt hordok.
Csak harisnyát használok, és gyakran húzok fűzőt.
Mégis tölthető elemet kellett szereznem a vibrátorba.
Amúgy ez a lepasszolás pár hete megvolt, igaz csak pár órára.
De akkor sem vitte túlzásba a férjem.
Esténként mellébújok a selyem hálóingben, meg egy falat bugyiban és semmi.
Hülyén hangzik, de megalázvan érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!