Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fiuk, férfiak akik a péniszméretük miatt aggódnak azok az oldal megismerése előtt is aggódtak a méretük miatt? Vagy csak az oldal megismerése után?
nem jó a kérdés mert amig megnem ismertem az oldalt addig más oldalakon a valóság 17-18 cm es hossza volt látható átlagnak
vastagságnak meg 45-50 mm
ez az átlag nekem is ekkora
de itt az oldalon 13-14 centis átlagról irnak tévesen meg 3 cm vadtagségról
sajna ez nem igaz
illetve annyiban igaz hogy a látogatók 12-14-15 évesek nekik llehet kifejletlenűl ennyi
3-as
Hol átlagos a 17 cm hossz ? szerintem az átlag fölötti.
hidd azt 14 éves vagy neked még legozni kell hiába nézed az oldalt sajna 18 az átlag ezt minden férfi tudja
sajna a tied kicsi nyugodj bele
miattad nem rontjuk az átlagot :-o :-P :-P
az oldal előtt féltem, hogy kicsi. de aztán itt láttam, hogy mindenkinek 20-22 cm és láttam cikket, hogy az átlag 13-14 cm körül van (az óvszergyártók szerint). ebből ezen következtetések vonhatók le:
- nem védekeznek
- mindenki hazudik
- az óvszergyártók rosszul számoltak.
inkább azt hiszem el, hogy a sok unatkozó 13 éves hülyegyerek szórakozik.
Sose aggódtam. Profi vagyok vele. :)
23F, 14 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!