Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, szerintetek?
Figyelt kérdés
Mennyi az a súly egy nőnél, amit még szexinek tartotok(min.-max.)? Hány kg az, amit ha meghallotok már elborzaszt? Köszönöm a válaszaitokat (egy eltorzult önképes nő)2015. júl. 25. 09:25
11/31 anonim válasza:
Ha sportos és jól elosztott a súly akkor pont jó lehet a súlyod :) 25/F
12/31 anonim válasza:
A dagadt zsíros kucu nők hogy lepontoztak, mondjuk mindig is tudtam, hogy ők járnak ide többségben...:D
13/31 A kérdező kommentje:
Koszi, edes vagy:DD
2015. júl. 25. 10:03
14/31 anonim válasza:
Engem az sem érdekelne ha 70 lennél már mint Kilóban nem ez a legfontosabb számomra
15/31 A kérdező kommentje:
Oh de aranyos vagy:))
2015. júl. 25. 10:28
16/31 anonim válasza:
Mutass képet! De szerintem még simán dugható vagy! :D
17/31 anonim válasza:
valami nagy dagadt fas z nő lehet a kérdező... :D aki lusta kocogni fél órát..
18/31 anonim válasza:
Mi a tökömért kell bántani szegény lányt.. örülnétek ha lenne barátnőtök nem csak a jobb kezetek..
19/31 anonim válasza:
örülnék ja .. vehetnék egy karánt meg egy kutyát ami beletereli :D ..
20/31 anonim válasza:
19. Szóval aki nem esik hasra az összes nőtől, annak tuti nincs barátnője? WTF?
Hát én meg pont fordítva látom, aki itt puncsol bájologva az összes nőnek, pont annak nincs senkije, és annyira ki van éhezve, hogy neki már mnindegy mi, csak mozogjon! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!