Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért tetszik nektek a kis mell, és a csupasz punci?
a cici általában a hozzá kapcsolodó személy miatt tud tetszeni, ha kicsi.
a csupasz punci nem annyira számít, inkább fazonosat preferálom.
Hidd el, ahány férfi, annyi cici ideál van, és mégis kedves nekik mindegyik. Olyan, mint a kedvenc kaja; el lehet vitatkozni a fűszerezéséről, de minden változatban a kedvenc kaja marad. Gyanítom, a tied nagy. A férfiak többségének ez jön be, ne keseredj el, csak mert találkoztál pár bunkóval, aki játszotta az agyát. Hidd el, egy hónap cici-elvonókúra után a pöttyös labdára is rámozdulnának. Pont a legnagyobb szájúaknak rántja le leghamarabb a szemét a cici-mágnes, majd figyeld meg! Az éretlenebb fiúk ettől nagyon zavarban vannak, mert önkéntelen reakció, akár az erekció, (még rímelt is) és a hőzöngéssel ezt leplezik.
A borotvált punci divat, a lányok kezdeményezték, a fiúknak meg bejön. Amikor én „találkoztam” az első puncikkal, még mind szőrös volt, de nem gyengén, és abban a formában is éltünk-haltunk érte. Viszont a szőr el is takart mindent. Valóságos kis Bermuda-háromszögek voltak. Már jócskán nem voltam szűz, a számon sem, mire rendesen láttam egy csiklót. Pedig a férfiak vizuális típusúak mind, a látvány fontos része az örömnek. Hát ezért jön be a borotválás. El sem tudok képzelni szebbet, mint amikor egy sima dombocska kis réséből kikandikál egy kicsit a kisajak, meg a csikló. 38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!