Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van nagyon sok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van nagyon sok olyan fiatal tizenéves, huszonéves lány, akinek narancsbőrös a combja, feneke?

Figyelt kérdés
Ma voltam strandon és szinte alig láttam olyan fiatal lányt, akinek ne lenne narancsbőrös a combja, feneke. Félreértés ne essék, szerintem átkozottul szexi ez, csodálatosan néztek ki, csak érdekelne, ez miért lehet? A sok tartósítószeres kaja miatt?
2015. júl. 24. 21:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 169 cm vagyok és 51 kg...és mégis van narancsbőröm,pedig rendszeresen,keményen sportolok.Talán azért alakulhatott ki,mert régebben én is csak tespedtem :/ Vagy egyszerűen genetika...nem tudom,de panasz még nem érkezett a "tigriscsíkjaimra":P
2015. júl. 25. 12:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Vajon 1-10-es skálán mennyire hiúak azok a fiatal nők/lányok, melyek a nemrégiben kiírt hasonló kérdésemet jelentették/töröltették, jóhogynem tiltottak az oldalról?🤔😂

Nem elég, hogy olyan bunkó válaszokkal bombáztak, egyből támadtak(ugye legjobb vedekezes a tamadas), hogy mert marpedig te biztos egy joseggu kigyurt adonisz vagy, hogy ilyet megmereszelsz kerdezni

Hat kikerem magamnak, fitt vagyok, mindig is sportos voltam, es torekszem megmaradni legalabb ilyennek,, vagy jobbnak....de még ha egy couch-potato is lennék sem értem azt a szintű gyűlöletet, melyet kiváltottam egy egyszerű kérdéssel

2018. júl. 20. 17:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Sajnos nem mentettem a szitkozodo valaszokat, csak a kerdes maradt meg google-nek hala

[link]

2018. júl. 20. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!