Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Paskoló vagy ostor?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paskoló vagy ostor?

Figyelt kérdés
Szeretitek valamelyiket szex kozben használni?

2015. júl. 24. 19:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért fontos lenne itt megjegyezni, a "szex közben" kitételre, hogy a legtöbbet inkább az alárendeltség és a kiszolgáltatottság vonzza, viszonylag ritka az, akit közvetlenül a fájdalom izgat fel erotikusan annyira, hogy célszerű legyen pont szex közben verni is. De még ebben a speciális esetben is inkább csak az előjáték része lenne.

A korbácsolás és hasonló fenyítések inkább előtte, vagy szextől föggetlenül is, az engedelmességre fegyelmezéshez valók. Ugyanis hiába vágyik a delikvens arra, hogy megalázzák (mármint a teste vágyik rá erotikusan,) általában az elméje büszkeségét és tudata ellenkezését (nem, én ezt nem élvezhetem, ez nem normális, stb) meg kell törni, mielőtt át tudja, meri adni magát a vágyainak. Ha ez megtörténik, akkor kezdheti végre az illető teljességében átélni és (de bizony hogy) igenis élvezni azt, ami történik vele.

Tehát a verés általában nem a szex része.

2015. júl. 26. 00:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Elotte gondoltam. Kikötozest es kézzel fenekelest próbáltuk eddig, most gondoltam egy kicsit emelem a szintet, de nem akarok tulloni a célon
2015. júl. 26. 00:36
 13/14 anonim ***** válasza:
83%
Akkor kezdd a fenekelést kézzel, és menet közben térj át egyszerűbb eszköz(ök)re. Egy lapos, széles fakanál megteszi, főleg ha csak fenekelés marad, mert rövid, és könnyű vele pontosan célozni, véletlenül túl nagyot ütni viszont nehéz. Te a fiú vagy, vagy a lány?
2015. júl. 26. 05:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekünk puha bőrkorbacsunk van. A párom azzal szokta a cicim, fenekem, puncim elverni kikötözve. Csíp rendesen, piros csíkos lesz a bőröm de nem reped ki. Így azért masnap vagy harmadnap már nincs nyoma. De ennél nem is szeretném ha jobban fájna. De mindenképpen nektek kell megbeszélni hogy ki kit szeretne, mi az ami még belefér, mi nem. (L)
2024. júl. 22. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!