Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtök felajánlaná, hogy prosztatamasszázzsal kényeztet? Örülnétek neki, vagy kínos lenne?
Ha anális szex van köztünk vagyis engedi az anált, akkor tény hogy kipróbálnám én is ha ragaszkodik hozzá. Fair-play alapon.
Ha meg nincs anál akkor csak akkor mennék bele ha análra is nyitott szintén fair-play alapon.
Köszönöm a válaszokat, eléggé vegyes a kép...
Mondjuk számomra fura és visszatetsző is, hogy néhányan az análszextől teszik függővé, hiszen ez olyan, mintha a férfi azt mondaná, hogy "örömet okozhatsz nekem, ha örömet okozol nekem". Elég önző hozzáállás...
Mindenesetre a barátomra ez szerencsére nem jellemző, úgyhogy fel fogom hozni nála a témát, csak kíváncsi voltam, hogy általában a férfiak hogyan viszonyulnak hozzá...
Kérdező, amíg nem tapasztalatlan hogy ez nekem jó (mert a pasik egy része nem élvezi a prosztata masszázst, addig nem öröm az örömön felül.
Ha a nő szeretne bejutni a hátsómba akkor én is szeretnék bejutni az övébe. Fair-play alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!