Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon szűk puncis lányok milyen méretet kedvelnek általában? Ha lehet hossz/ vastagság formában írjátok kérlek.
Nincs olyan, hogy nagyon szűk punci, csak nem kellően felizgult lány-nő.:)
Ha egy lány-nő kellően fel van izgulva, akkor a kicsitől, az egészen nagyig is képes befogadni. Jó, nem egy extrém méretet, de eléggé ki tud tágulni, hogy befogadjon egy nagyobbat is.
Kedves 2#!
Vannak különbségek, óriási különbségek.
"Vannak különbségek, óriási különbségek."
Persze, de nem a szűk dolog terén.
Vannak nők, akik könnyen felizgulnak, tudják, hogy mi a jó nekik, nyitottabbak, éppen ezért a szexet is jobban élvezik, könnyebben kitágulnak.
Én speciel alapból szűknek indulok, de ha közben teljesen fel vagyok turbózva, hát az igen nagy méretű vibrátoromat is betolom, vagyis inkább a párom megteszi, amolyan játékból!:)
Szóval egyéb kérdés?:)
Ha te voltál olyan nőkkel, akik nagyon szűkek voltak és fájt nekik netán végig, akkor ők tuti nem voltak kellően ellazulva és beindulva!:)
"Te csak a te puncidat ismered vszeg."
Biszex vagyok, szóval volt már dolgom nővel is, nem is egyel, szóval hidd el, hogy olyan nincs, hogy nagyon szűk punci, max. kevésbé izgató partner vagy kevésbé izgató szex!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!