Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szeretnék gyereket, akkor komoly kapcsolatba ne is bonyolódjak?
Természetesen így is lehet komoly kapcsolatod. A rossz az egészben,hogy talán nehezebben fogsz így párt találni magadnak.
Már az elején lehet erről beszélgetni,hogy neked mik a terveid és,hogy ő ezt eltudja e fogadni. Egyre több hasonló felfogású nőt/lányt ismerek,tehát nem reménytelen a helyzeted.
A másik pedig,hogy ha egy fiatalabb lánnyal kezdesz akkor valószínűleg (még) ő sem szeretne gyereket így nem lesz probléma,a probléma majd akkor lesz ha már meggondolja magát és elkezd aggódni a kora és az anyaság miatt.
Végezetül pedig még az is benne van,hogy találkozol egy olyan lánnyal aki miatt ha idővel is,de megfogod gondolni magad :)
Hát...max olyannal, aki szintén nem szeretne, másfelől meg ez változhat időközben...
25/F
Szia!
Mi sem tervezünk gyereket. Sosem szerettük a gyerekeket, mindkettőnket egyszerűen irritál. Sosem éreztük hiányát. Persze kapjuk a támadásokat, hogy milyen nő vagyok, meg ha mindenki így állna hozzá akkor én sem élnék, de nem zavar már.
Szerintem sehol nincs leírva, hogy mindenkinek szülni kell.
Szerencsére a párom ugyanígy gondolkozik, nálunk nincs probléma.
Köszi! :)
Az ismerettségi körömben egyre több az ilyen nő.
Szóval szerintem van esélyed komoly kapcsolatra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!