Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az utcán mély dekoltázsú felsőben megyek, miért néznek meg többen az idősebb pasik?
Figyelt kérdés
30-60 év között.
18/L
2015. júl. 20. 16:48
51/58 anonim válasza:
mély dekoltázsú felső, dicsekszel a nagy melleddel, aki beleszól biztos irigy, lenézed a kisebb mellű lányokat. ótvar egy ribi lehetsz:D
52/58 anonim válasza:
Mikor tanulják már meg a fiúk hogy a melltartóméret egy körfogatméretből (cm 70, 75, 80, 85) és egy kosárméretből áll (betű A, B, C, D).
pl 75a egy vékony lány/nő picike mellel
75d meg egy vékony bombázó nagy mellekkel
a kérdező a 95ös körfogatával vagy kajakoslány vagy díjbírkózó.
53/58 A kérdező kommentje:
Képzeljétek nem vagyok egoista épp,ellenkezőleg.Sokáig voltak önbizalom problémáim,más dolgok miatt.Nem ismertek,azért mondtok ilyet,vagy csak rossz indulatból,mert már nem tudtok mibe kötni.
És nem nézem le a kis mellűeket,attól még lehetnek szépek.Pl az arcuk.
2015. júl. 20. 22:38
54/58 A kérdező kommentje:
És nem dicsekszem.
Az irigyet azért mondtam,mert volt már rá példa.Ezt nem én mondtam,hanem mások.
2015. júl. 20. 22:41
55/58 anonim válasza:
a kis mellűeknek is lehet szép mellük ugyanúgy:D amúgy a kérdésedre válaszolva nem tudom, valószínű olyan a kisugárzásod hogy nekik jobban bejössz
56/58 anonim válasza:
Szerintem a fiatalok is megnéznek nyugi talán csak nem merik olyan nyíltan mint az idősebbek. 95D-s méret egy mélyen dekoltált felsőben (de igazából még kivágás nélkül is) nem minden napi látvány. Vagy több idősebb jön és azért tűnik úgy, hogy azok néznek meg jobban vagy a fiatalok próbálnak sunyin nézni és akkor nézik amikor te nem látod. :)
57/58 pinkpancser válasza:
18 éves 95D-s mély dekoltázsba én is benéznék ha látnám! A pasik már csak ilyenek :)
58/58 anonim válasza:
Ha gond nézem akkor én, én fiatal vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!