Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért idegenkedtek a magas lányoktól?
Hát ez tényleg nem semmi.Én elég magas lennék hozzád,de csak akkor járnék veled ha nőies lennél a magasságod ellenére.
Ezt nem könnyű elképzelni,de egyáltalán nem lehetetlen.
Néhány fotó akár privátban sokat segítene.
Hány éves vagy?Kosarazol,röplabdázol?A röpis lányok általában szexik.
Én ugyanennyi vagyok, csak férfiben...szerintem nem gáz, nyilván neked nehezebb pasit találni, de gondolom megoldod :)
Engem például nem zavar, ha magas a lány, sőt...
Szerintem meg pont a lányok idegenkednek az alacsonyabb srácoktól :D Mondjuk nekem még csak magasabb barátnőim voltak (nem drasztikusan olyan 3-5cm-el). De olvastam itt olyan hozzászólást ahol a lány azt írta a maga 167cm magasságával, hogy nála a fréfi 180cmnél kezdődik :D
Az ilyen megnyilvánulások után nem is mernek veled foglalkozni pedig tuti nagyon szép hosszú lábaid lehetnek ! :D
Ez egy jó kérdés ,mert én egyáltalán nem idegenkednék.
Attól simán beszélnék ,hogy magasabb lennél ,ha meg megfog a személyiséged ,akkor meg már nem "én" ,döntöm el ,hogy beléd szeretek vagy nem.
De biztos vannak olyan fiúk akiket zavarna ,ha magasabb lenne a barátnője.
Mindenesetre biztos nem veled ,van a baj ,mert a röpis csajok azok jól szoktak kinézni. ;)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!