Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az baj, ha a barátnőmmel való...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha a barátnőmmel való intim együttlét közben néztem a Dragon Ballt?

Figyelt kérdés

Hugom ott volt a másik szobában, és mivel barátnőm van mikor elég hangos, kitaláltuk, hogy tompítsuk a hangot úgy, hogy beteszünk valamit a gépen.

Nos, ahogy keresgéltem, valmelyik Dragon Ball részre kattintottam rá, és elindult. De az együttlét közben oda-odafigyeltem a monitorra, és néztem az animét. Barátnőm meg észrevette.

Most tényleg olyan nagy baj volt?

2015. júl. 19. 23:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

26 éves vagyok, ezen az animén nőttem fel, egyszerűen megunhatatlan. Amúgy, nehogy azt gondoljátok, hogy direkt csináltam, vagy hogy bunkó vagyok, mert nem így van.

Amikor elindítottam a filmet, nem volt szándékom eredetileg nézni. Csak értitek, lehetséges túl magasra volt véve a hangerő, és megütötte a fülemet párbeszéd, ha jól emlékszem éppen az a rész ment, amikor a csillagharcosok a földre érkeznek. Onnantól lekötötte a figyelmem, és nem tudtam a barátnőmre koncentrálni. :O

2015. júl. 20. 03:01
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

miért lenne baj?!

a szex jó, a dragonball jó, mi kell még?

2015. júl. 20. 03:06
 13/19 A kérdező kommentje:
Pontosan tesó, erről van szó.
2015. júl. 20. 03:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Azt hiheti, erre izgulsz s nem rá. ^^'

Ez szerintem elég ciki.

2015. júl. 20. 05:35
 15/19 anonim ***** válasza:

Közbe még zabálhatsz is! B+ XD

Szerintem rohadt gáz ,ink. kapcsolj be valami zenét.

De abból is valami sexy time-os zenét. XD

2015. júl. 20. 17:50
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen máskor inkább zenét kapcsolj. :D
2015. júl. 20. 18:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Zene? De az olyan átlátszó. :D Egyszer egy haverom nálam szállt meg éjszakára (összebalhézott a barátnőjével). Barátom is ott volt, szabadnapos volt, tele energiával és hát elég kanos volt. Nem vagyok egy hangos típus de azért na... nem akarta barátom, hogy a vendég meghallja mit csinálunk. XD Szval benyomott valami retro számot. Másnap reggelinél közölte a haver, hogy inkább hallgatott volna minket mint azt a szívet tépő dalt... XD Ugyanis a csajra emlékeztette, rájött, hogy mennyire szereti, kár volt veszekedni és nem tud nélküle élni... Reggeli után egyből ment bocsánatot kérni. Hidd el, a zene átlátszó... XD :D
2015. júl. 21. 04:18
 18/19 A kérdező kommentje:

@04:18

Ez vicces volt, amit mondtál :D

2015. júl. 24. 02:01
 19/19 anonim ***** válasza:
67%

Engem zavarna, ha a pasim mással is foglalkozna. Az azt jelentené, hogy nem érdeklem annyira, vagy csak rutinból le akarja tudni... egyik sem jó. A szex akkor jó, ha testben és lélekben is a másikra hangolódsz.

22L

2015. júl. 24. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!