Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha a barátnőmmel való intim együttlét közben néztem a Dragon Ballt?
Hugom ott volt a másik szobában, és mivel barátnőm van mikor elég hangos, kitaláltuk, hogy tompítsuk a hangot úgy, hogy beteszünk valamit a gépen.
Nos, ahogy keresgéltem, valmelyik Dragon Ball részre kattintottam rá, és elindult. De az együttlét közben oda-odafigyeltem a monitorra, és néztem az animét. Barátnőm meg észrevette.
Most tényleg olyan nagy baj volt?
26 éves vagyok, ezen az animén nőttem fel, egyszerűen megunhatatlan. Amúgy, nehogy azt gondoljátok, hogy direkt csináltam, vagy hogy bunkó vagyok, mert nem így van.
Amikor elindítottam a filmet, nem volt szándékom eredetileg nézni. Csak értitek, lehetséges túl magasra volt véve a hangerő, és megütötte a fülemet párbeszéd, ha jól emlékszem éppen az a rész ment, amikor a csillagharcosok a földre érkeznek. Onnantól lekötötte a figyelmem, és nem tudtam a barátnőmre koncentrálni. :O
miért lenne baj?!
a szex jó, a dragonball jó, mi kell még?
Azt hiheti, erre izgulsz s nem rá. ^^'
Ez szerintem elég ciki.
Közbe még zabálhatsz is! B+ XD
Szerintem rohadt gáz ,ink. kapcsolj be valami zenét.
De abból is valami sexy time-os zenét. XD
@04:18
Ez vicces volt, amit mondtál :D
Engem zavarna, ha a pasim mással is foglalkozna. Az azt jelentené, hogy nem érdeklem annyira, vagy csak rutinból le akarja tudni... egyik sem jó. A szex akkor jó, ha testben és lélekben is a másikra hangolódsz.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!