Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szép egy nőnek, ha ilyen izmos egy srác lába? (meg úgy általában a teste is)
Ízlések és pofonok, nekem pl. vonzóbb egy izmos férfi láb, mint egy ropi láb. Hogy a te vádlid milyen, az tényleg nem túl jól látszik egy ilyen szögből fotózott képen, de annyi kiderül róla, hogy izmos.
"meg úgy általában a teste is"
Nekem az is, ha nem a Lazar Angelov féle izomzatra, meg a szétgyúrt-szétszteroidozott testépítőkre gondolsz, csak a sportosan izmosra.
Nekem valahogy így néz ki az ideális férfi test:
# 6 Persze, feltéve, ha nem egy szexi neccharisnyán kandikálnak ki a szőrszálak rajta.
Annyiszor meg akartam már kérdezni remélem vissza nézel elolvasod és válaszolsz is rá kedves #13-as.
Komolyan nem kötekedni akarok csak nagyon nagyon kíváncsi vagyok, ha neked az ideális férfi test úgy néz ki amit mutattál te hogyan nézel ki cserébe ? :D
A másik dolog hány ilyen pasit szoktál úgy kb. látni az utcán ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!