Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a szexpartnerem? Szerintetek?
Van egy szexpartnerem. Jól elvagyunk,ha tudunk mindig talizunk. Először 3évig voltunk együtt ,kis időre elváltunk,és megint együtt vagyunk.Jól érzem magam vele . És még érzem,hogy érzek iránta valamit ,egyszerűen nem tudok tőle teljesen elszakadni.
Ma taliztunk és mondta ,hogy ő nem mindig csak szexelni akar ,akár beülhetünk valahova vagy hasonló és hozzá tette ,hogy azért ,hogy erősödjön a kapcsolatunk.
Egyszer ilyen utána meg bunkó.
Sajnos van felesége.
Lehetséges ,hogy egyszer együtt maradunk végleg?
Miért ilyen?
Komolyakat! Köszi
Én szegény feleséget sajnálom.
Az ilyen azt se érdemli, hogy nő szóljon hozzá. Egyrészt téged is kihasznál, meg a feleségét is.
Ne áltasd magad.
Ha igazán te kellenél neki akkor veled élne.
Nem akarlak elkeseríteni de ez nem állapot. Gondolj bele, hogy téged csalnak meg!
Te ennek a férfinak csak másodhegedűs leszel mindig.
Sajnálom. Hagyd a fenébe. Szard le! Meg se érdemli, hogy foglalkozz vele! Remélem az asszonya is rájön milyen!
#4-el egyet értek, nagyon. Én is kezdtem komolyan venni a kérdést, míg azt az apró infót elejtette a kérdező, hogy "sajnos" nős emberrel van dolga.
Kicsi szívem. A nős férfiak a szeretőket szeretőnek tartják. Van, hogy otthagynak egy egész családot egyetlen kis ribiért, de ez ritka. Hál' Isten.
A pasi egy ro.hadék, hogy megcsalja a feleségét, mert nem tiszteli (mondjuk nem tudjuk a háttérsztorit, lehet, hogy a feleség sem egy szent, de ez akkor is tisztességtelen és embertelen, inkább vallaná be...). Te meg hány éves vagy? Elég gyerekesnek tűnsz, és ezt nem kötekedésből mondom.
És igen, itt a fordított helyzet. Mi lenne, ha te lennél a feleség? És téged csalnának meg? Gondolj már bele egy kicsit.
És az ilyen nők mindig találnak maguknak palit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!