Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy növök, úgy kezdek megh***lni?
20 éves vagyok, lány, és ne,m tudom miért van ez most, mintha teljesen felborult volna a hormonháztartásom, vagy nem tudom, lehet csak a kiváncsiság az oka, de képtelen vagyok már komoly kapcsolatot fenntartani valakivel. Valahogy mindig találok valakit aki érdekesebb, aki szórakoztatóbb, leköt egy másik szempár tekintete, van mikor bármit megadnék, csakhogy ágyba vigyen egy srác a buliból akivel szemezek a buli alatt. Nem tudok megülni a fenekemen, imádok kacérkodni, pedig én tényleg nem ily vagyok, legalábbis nem ilyen voltam.
Sokkal komolyabb lány voltam még pár éve, most meg úgy érzem kezd elmenni az eszem. De ez igy nem jó, ti is biztos úgy gondoljátok hogy ribi vagyok, de épp ezaz hogy ez nem én vagyok.
Mi lehet ez? Hormon?
Haha, tetszett a poén :D.
Mindenképp utánanézek a könyvnek, imádok olvasni, főképp ilyen psihológiai dolgokról. Köszi a tippet !!! :)
Nem ő az egyetlen neves pszichiáter a bolygón, más neves szakértők vaskos kritikával illették a könyvet. A Nature-ben durván lehúzták, miszerint egy melodráma, a legcsekélyebb tudományos módszeresség és hitelesség nélkül.
Annyit később maga Brizendine is elismert, hogy túlzó hangsúlyt fektetett a nemek közti különbségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!