Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai pasik tényleg nyuszik?
nem igazán közelednek a pasik
muszáj nekik egy kis lökés,hogy merjenek közeledni??
most komolyan
Nagyrészünk az..DE
egy erről főképp a nők tehetnek
kettő olyan fapofával tudtok ti nők néha létezni hogy képtelenség bármit leszűrni.... jó tudom te nem..... akkor buktad..... ha nyuszi vagy kezdeményezni te is akkor meg nem mind1?!
CptTomato-nak igaza van!
Kettőn áll a vásár, ne csak ülj te is a babérjaidon és várj hogy odamenjenek, hanem hogyha téged is érdekelj akkor lépj te is!
Szerintem sokuk nyuszi.
De nem feltétlenül a közeledésben nyilvánul ez meg.
Például egy velem megtörtént esetet említvén: EGy srác odajött hozzám egy buliban. Elbeszélgettünk, meg minden, de amikor nekiment véletlenül egy két ajtós szekrénynek, aki ezt nagy hanggal számon kérte, akkor fülét-farkát behúzva el akart iszkolni. Nekem kellett csajként megvédenem a seggét...
7es hány éves vagy?
nem jó a feleségeddel?
vagy mi a baj
ha gondolod írj
ha szeretnél vkivel róla beszélgetni
Kérdező, most komolyan rámozdulsz egy nős férfira? o.O
A kérdésedre pedig ez a válaszom.
A legtöbb pasi, legalábbis akivel eddig találkoztam ilyen szinten, nem volt annyira problémás :D
Bár valószínűleg nem 14-15 éves kisfiúkról van szó.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!