Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, mit szóltok, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szóltok, ha egy lánynak sárgák a fogai?

Figyelt kérdés
Sárga színűek a fogaim sajnos, pedig a fogsorom szép, nem kesze-kusza, naponta 3x mosom, szoktam fogselymezni. Nem iszom kólát, se túl sok szénsavas üdítőt, legfeljebb néha egy kis szörpöt. Kávét iszom időnként. Nem dohányzom. Nem akarom azt állítani, hogy nincs olyan fogam, amit tömni kellett, de alapvetően nem arról van szó, hogy rohadnak szét a fogaim, hanem arról, hogy mindegyik egyenlően sárga színű.
2015. júl. 15. 21:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Esetleg kép? Hány éves vagy? :)
2015. júl. 15. 21:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Fényképezd le, úgy jobban lehet róla véleményt alkotni
2015. júl. 15. 21:23
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem küldök képet, bocsi. Nem akarok a netre képeket feltölteni, még ha nem is lehet felismerni. Elmúltam 20.
2015. júl. 15. 21:23
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Fogorvos csodákra képes
2015. júl. 15. 21:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted itt hány fiúnak van makulátlanul fehér foga? :)
 6/16 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, bár képnélkül nehéz tényleg, fogmosás után próbáld ki a listerint, van fehérítő hatása is amellett hogy antibakteriális :)
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl aggódod.Biztosan nem olyan gáz,nem kell,hogy hófehér legyen az természetellenes.
2015. júl. 15. 21:30
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is sárgák pedig én sem adok rá okot.Engem is zavar,de megpróbálok tenni ellene és végső soron együtt élni a tudattal,hogy ilyenek.
2015. júl. 15. 21:32
 9/16 anonim válasza:

ha nagyon zavar akkor egy kis szódabikarbónát és egy kis citromlevet egyenlő arányban (1-1 evokanal) keverj össze kend fel a fogaidra és 3 percig hagyd rajtuk. ez után és lehetőleg közvetlenül elotte se moss fogat ( ebéd utan fogat mosol és kb. 3-kor fölkened és utána már csak lefekvés előtt moss fogat) nekem bevált :)

ui. csak negyedévente 1x csináld de az eredmény rögtön látható

2015. júl. 15. 21:50
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, utolsó! Érdekes, amit mondasz, úgy tudtam, a citrom pont hogy marja a fogakat. Valaki írt privátot, hogy miért nem fehérítettetek. Jogos, csak a fehéríttetés bántja a fogzománcot. Fehérítős fogkrém után fájnak a fogaim. Lehet, hogy túlaggódom, remélem, hogy így van, de úgy látom, másoknak fehérebbek a fogai. Azért a tippet megfogadom, köszönöm. ha tudtok még jót, jöhet.
2015. júl. 15. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!