Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg tobb sperma jon igy? Vagy csak megteveszto a jelenseg?
Nálam akkor jön a legtöbb amikor kint sülök el és én csinálom magamnak. Miért? Mert én érzem pontosan, hogy mi a jó és mennyire kell erősen/gyorsan csinálni.
Lányoknál is hasonló, ha ők irányítják a vibrátort sokkal egyszerűbb a csúcsra jutni.
Ha hüvelybe élvezek általában bennem marad egy kicsi, mert nincs az a kifacsarás a végén, hogy az utolsó cseppet is kiszedjem ami mondjuk egy kézzel könnyen megy.
De nagyon sok minden függ az izgalom állapotától. Ha kezdő szexelő vagy akkor lehet óriásit élvezel szájba/hüvelybe, mert egyszerűen az az új, más érzés, a kéz pedig már megszokott. De mikor már megszoktad az egészet akkor lehet már nem az lesz a legjobb.
Ha tanulmányozod a tested akkor el tudsz úgy sülni, hogy baromi jó legyen bárhol is vagy, de vannak amiket könnyebb irányítani.
szerintem megtévesztő.ahogy az első írja lehet azért van mert azaz új,stb.
énnekem (és másoknak is)akkor jön a legtöbb,ha szopik és közben a prosztatám maszirozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!