Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 év felett jobban kitágul a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 év felett jobban kitágul a lányok hüvelye?

Figyelt kérdés
20 alatt még szűknek éreztem, 25 körül tágabbnak.

2015. júl. 14. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
12%
Semmi összefüggés sincsen.Azért lehetett tág,mert 23 éves korára szétkuratta magát
2015. júl. 14. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
A nők sok mindennel tágítják a hüvelyüket. A gyerek szülés meg nagyon sokat tágít. Engem is ezért hagyott el a feleségem. Mikor elvettem a szüzességét akkor nagyon szük volt és boldog volt a 18cm farkam vam. 8 év után két gyerek szülés után elhagyott mert azt mondta kicsi vagyok neki. Amikor megkérdeztem hogy akkor jó volt amikor 20 évesek voltunk most meg kicsi? Nem ő tágult ki? Akkor még én voltam aki nem elég mert kicsi vagyok. Ma meg én szégyeljem magam mert egy nő megalázhat mert neki tág de én nem vagyok elég férfi. Mocskos szemét a legtöbb nő.
2015. júl. 14. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
2-es ha ezt mondta a feleséged hát szerintem akkor nem normális vagy csak jó kifogásnak szánta. Gyerek után ha jól össze van varrva a nő akkor ugyanolyan szűk én voltam már olyan 3 gyerekes anyukával aki szűkebb mint a jelenlegi barátnőm akinek én vettem el a szüzességét. Akkor hogy van ez? . Egyébként a hüvely is tud szűkülni közösüléskor. Amúgy meg egy 18 centis pénisz egy nőnek sem kicsi csak annak aki nimfomán szexista ri..nc!!!!
2015. júl. 14. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

A hüvely egy izom.

Mit csinál az izom, ha edzésben van? Ellazul? Megnyúlik? Nem. Megerősödik? Igen. Ha nagyobb lesz a keresztmetszete a hüvelyi izomnak, akkor maga a hüvely szűkebb lesz. Erre való az intim torna,meg a szex.

Ami ki tudja tágítani (növekedési korszak után) az a szülés, különböző nagy tárgyak huzamosabb felhelyezése, használton kívüliség.

De mindezek előtt tudni kell, hogy ritka a két egyforma hüvely, mint ahogy ritka a két egyforma kéz is. Ha 80 as mintával rendelkeznél mindkét korosztály ismereteiből, akkor egy természetes eloszlást már elég kis hiba arannyal fel tudnál mérni. De gondolom ehhez kevés adatot gyűjtöttél.

2015. júl. 14. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Jobban tágul, mert a nő már nem reszket annyira.

De ha ennyire ismered csak a működését, akkor miért nem nézel utána? A hüvely - normális esetben - alkalmazkodik a vessző méretéhez.

2015. júl. 14. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!