Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szánalmas, hogy 28 évesen még szűz vagyok?
Én férfi vagyok, de én is gyűlöllek. Az ilyen hisztis, önsajnáltató életképtelen szerencsétleneket egyszerűen nem bírom elviselni.
Egyszer pedig már kértelek, hogy ne nevezd ki magad az ún alacsony ocsmány emberek szóvívőjének, mert nagyon sokuknak van nője. Inkább a fent leírt jelzők közül válogass.
Ha meg Szerinted nincs semmilyen ötlet, javaslat akkor teljesen felesleges irogatnod.
Akkor nincs veszve minden. :)
Nem tudom eddig hány éves lányokra hajtottál, de ha még vársz pár évet és bepróbálkozol a 30 felettieknél (akiknél inkább a megbízhatóság fontos és nem a külső) biztosan találsz valakit.
Lehet, hogy a korral, ahogy férfiasodsz egyre vonzóbb leszel.
És amúgy milyen a természeted? Könnyű veled kijönni? Egyáltalán komoly kapcsolatot akarsz vagy csak szeretnéd már elveszíteni a szüzességed? Nem is jöttél eddig össze senkivel vagy csak a szexig nem jutottatok el?
28: Sajnos az idő előrehaladtával egyre inkább csúnyulok. Egy férfi életének csúcspontja nagyjából 23 évesen van. Onnantól folyamatos és gyors romlás.
Általában véve könnyű természetem van, könnyen megtalálom az emberekkel a közös hangot a mindennapi életben (barátokat viszont nem akarok magam köré, mivel bármilyen baráti/szociális tevékenységet időpazarlásnak tekintek).
Természetesen komoly kapcsolatot akarok. De már nem érdekelne az sem, ha futó kalandban veszteném el. Prostihoz viszont sosem mennék.
Eddig még csak randim sem volt, nemhogy kapcsolatom. És ez zavar a leginkább, nem maga a szüzesség, hanem, hogy eddig még egy lányt sem sikerült rávennem arra, hogy jöjjön velem randizni. Most olyan lehetetlen dolog lenne, hogy jöjjön és igyunk meg egy kávét és közben beszélgessünk/ismerkedjünk?
Lehet, hogy nem vagy helyes, de legalább komoly gondolkodású vagy (ha igaz, amiket írsz). Ne csüggedj, szerintem még fogsz találni egy normális csajt.
Általában az szokott a probléma lenni, hogy a férfi, akinek évek óta nincs senkije leszólja a nőket, hogy milyen nehéz velük, meg nincs egy értelmes, normális nő sem, aztán mikor végre talál egyet, akkor nem működik a dolog, és kiderül, hogy a férfi egyáltalán nem is akar komoly kapcsolatot, és inkább ő az elviselhetetlen, magának való. De ha azt mondod, hogy te nem válogatsz, és komoly kapcsolatra vágysz (és ez tényleg így is van), akkor bízz a sorsban, talán feléd fúj valakit a szél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!