Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én vagyok így a popóval?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok így a popóval?

Figyelt kérdés

Nagy divat a nők részéről a fenékre edzés, és némelyiknek olyan a feneke hogy álomba illő, meglátod és nem csak a szemeidet, de ha van lehetőséged, le nem állsz a tapizásról.

Aztán számomra evidens - pasiként - hogy ha már ennyire piszkos jó feneke van, és nem csak külsőleg, hanem szépen kidolgozott, feszes fenék, barna bőr, szép segglyuk, akkor megpróbálnám vele az anális szexet...

De erre 90%-ban "NEM" (direkt nagybetűkkel) a válasz. Volt egy jó seggű barátnőm is, akivel szintén nem lehetett análozni, a vége az lett, hogy nem bírtam magammal ezért szakítottam vele, mert megörültem a fenekéért, de nem akartam belerakni úgy hogy ő ellenkezik.

Viszont olyan nagy olyankor a kisértés, hogy nehezen álltam ellent, és ez így nem ment, hogy minden szexben ellent kellett állni.

Most nem tudom ez ennyire nem elfogadott dolog, vagy válasszak olyan barátnőt, akinek jó segge van, de nem feszes és selymes, barna bőr, szép segglyukkal?

Tudom hülyén hangzik, de mennyi az esélye hogy a következő barátnőm nyitott lesz az ilyenekre?

3-ból kettő engedte, de a kettő összesen nem volt addig tartó kapcsolat, mint a 3.

Alkalmi szexnél meg csak 2X!!!!! (direkt írtam így), ment bele a lány. Múlthéten is lefeküdtem egy baromi jó seggű csajjal, de már a viselkedésén láttam, hogy "jobb ha fel se hozom neki".

Én ha meglátok egy szép feneket azt rögtön meg akarom dugni, és itt nem a "ruha miatt szép"-re gondolok, hanem ruha nélkül. (rengeteg farmer, leggings tud átlagos seggből baromi jó segget csinálni, vagyis az nem pálya).

2015. júl. 14. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Análba nem mennek bele az egyéjszakások, ahhoz egy hosszabb kapcsolat kell és ott is csak a lányok 40-50%-a:/
2015. júl. 14. 16:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó csak egy szép feszes edzett barna selymes bőrű popót szerintem minden pasi megdugna. Olyan hülyeség, hogy ilyet csinálnak a nők (mert igen dolgoznak érte), aztán a popót meg nem engedik. Akkor minek?
2015. júl. 14. 17:07
 3/10 anonim ***** válasza:
csak a látványért dolgoznak rá.
2015. júl. 14. 17:13
 4/10 A kérdező kommentje:
engem hidegen hagy a látvány, a látvány által bekövetkezett fizikai vonzalom vonz. Vagyis addig érdekel a látvány amíg hozzá nem érhetek, de engem a fizikai örömök érdekelnek nem a látványi dolgok.
2015. júl. 14. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Azért dolgoznak rá, mert így jobban tetszenek maguknak.

Nem azért, higy te nagyobb örömmel k*rjad.

2015. júl. 14. 17:43
 6/10 A kérdező kommentje:

1. Ha nem kapom meg a popóját akkor csak ront a helyzeten ha szexi a popója.

2. Ha a te elvedet követjük, akkor messze kerüljem el az olyan nőket, akiknek bugyi nélkül is jó a segge, különben egész végig csak azon jár a fejem hogy megakarom dugni a fenekét.

Ergo: Ha valaki edzett sokat és tett azért hogy szép legyen, kerüljem el, hogy a munkája kárba vesszen.

2015. júl. 14. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Igen, pontosan így tegyél.

Kérlek, kerülj el minden nőt.

2015. júl. 14. 17:52
 8/10 A kérdező kommentje:
A gond az hogy az esetek egy részében ők közelednek hozzám. Mert egyébként szerintem elég sármos és domináns pasi vagyok, aki igazából mindenen elflörtöl bárkivel.
2015. júl. 14. 18:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Semmi baj, utasítsd vissza őket, hiszen "kínoznak" a gyönyörű fenekükkel, mert te mindenáron azt akarod megb*szni... Valaki örülne, ha punciszex közben szép segget markolászhatna...

Kiégek tőled.

2015. júl. 14. 18:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Kis análmániás.:P
2015. júl. 14. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!