Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy egyszerre vagyok egy perverz vadállat és erősen romantikus srác? Mással is van ilyen?
Ezzel semmi gond nincs :)
Én is ilyen vagyok, csak nőnemű. :)
Fontosak az érzelmek, a gyöngédség, de a szexben előjönnek az állatias ösztöneink. Amíg nem ártasz vele senkinek, akkor ez nem gond. :)
En is ilyen vagyok
Csak nobe
Megertelek
22N
Szerintem ez tok normalis, ilyen a habitusod. Legalabb is most mar igy gondolom. Regebben en sem tudtam, hogyan kezeljem ezeket a dolgokat, azt hittem, tiszta hulye vagyok, de aztan csak egyszeruen rajottem, hogy nem kell kezelni, :D mert ilyen vagyok es kesz.
Akinek nem tetszik, az majd megmondja.
A legfontosabb az, hogy odafigyelj az eppen aktualis parodra, es akkor minden franko lesz.
Szerintem kifejezetten rohadt jo, hogy az egyik pillanatban csak simogatod meg becezgeted a csajod, a kovetkezo pillanatban meg odavagod a falnak es hadd szoljon :D Tuz es jeg egyben. Neha kicsit fura, de sosem akarnek masmilyen lenni. Te se akarj.
32F
Ez lenne a Normális!!! :D
A legtöbb nő megőrül az ilyen pasiért. ;)
Báár a Bealázásnál azért vannak kritériumok...
De kicsit punci nedvesítő vagy ... :)
23! / L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!