Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet, hogy egyszerre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy egyszerre vagyok egy perverz vadállat és erősen romantikus srác? Mással is van ilyen?

Figyelt kérdés
Furcsa kezelni, hogy egyik pillanatban kézen fogva sétálnék a tengerparton a naplementében, hosszasan beszélgetnék egy lánnyal vagy érzéki módon, gyöngéden szeretgetném, a másik pillanatban meg csak megragadnék valakit a hajánál fogva és teljesen bealáznám szexuálisan vagy élvezném hogy rimánkodik nekem. Mi a franc ez?
2015. júl. 13. 20:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Irj!! :):)
2015. júl. 13. 21:21
 12/18 anonim ***** válasza:

Ezzel semmi gond nincs :)

Én is ilyen vagyok, csak nőnemű. :)

Fontosak az érzelmek, a gyöngédség, de a szexben előjönnek az állatias ösztöneink. Amíg nem ártasz vele senkinek, akkor ez nem gond. :)

2015. júl. 13. 21:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem mondasz újat Koma. Én is ilyen pasas vagyok. Szegény nők...:D
2015. júl. 13. 21:39
 14/18 anonim ***** válasza:

En is ilyen vagyok

Csak nobe

Megertelek

22N

2015. júl. 13. 21:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Legyel a ferjem! 20/n
2015. júl. 13. 23:05
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez tok normalis, ilyen a habitusod. Legalabb is most mar igy gondolom. Regebben en sem tudtam, hogyan kezeljem ezeket a dolgokat, azt hittem, tiszta hulye vagyok, de aztan csak egyszeruen rajottem, hogy nem kell kezelni, :D mert ilyen vagyok es kesz.

Akinek nem tetszik, az majd megmondja.

A legfontosabb az, hogy odafigyelj az eppen aktualis parodra, es akkor minden franko lesz.

Szerintem kifejezetten rohadt jo, hogy az egyik pillanatban csak simogatod meg becezgeted a csajod, a kovetkezo pillanatban meg odavagod a falnak es hadd szoljon :D Tuz es jeg egyben. Neha kicsit fura, de sosem akarnek masmilyen lenni. Te se akarj.

32F

2015. júl. 14. 17:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez lenne a Normális!!! :D

A legtöbb nő megőrül az ilyen pasiért. ;)

Báár a Bealázásnál azért vannak kritériumok...

De kicsit punci nedvesítő vagy ... :)

23! / L.

2015. júl. 22. 16:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Adom ! A 12- es válaszát !! :D 17 - es !! :D
2015. júl. 22. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!