Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nektek mi a rekord?
Nekem egy hét alatt 11.
Ebből 5 egy szombati swingerezéskor, volt ebből egy kettes felállásom, azaz két csaj együtt, másik két csaj jutott egy napra. délelőtt és éjszakára (testvérpáros lánybarátaim), a többi egy egy napra jutott. A swingert leszámítva, mind szexkapcsolat, csak barátság és dugunk. Persze mind azt hiszik, hogy nekem ők az egyedüli ilyen kapcsolat. :D
Hűséges típus vagyok, szóval a "rekordom" a 2/év.
Ribncozni viszont senkit nem szoktam, mert tudom, hogy mindenkinek más igényei vannak.
Első vagyok. Kiállnék a kérdező mellett (is).
Mindenki úgy élvezze a szexet, ahogy az neki a legkielégítőbb. Nem verseny ez.
Nekem a vadászat öröme és az újdonság varázsa az ami arra sarkall, hogy még ne horgonyozzak le egy puncinál.
Majd eljön annak is az ideje. Addig pedig nem érdekel a személyisége, a lelke, a hobbija, csak hogy zamatos e a puncija, és finoman szorongatja a farkam vagy sem. Nem kell ezt túldimenzionálni. A szex egy kellemes tevékenység ami kicsit költőien szólva jól esik a testnek és táplálja a lelket is. (Hú de k..va művészi tudok lenni! :D).
Aki a komoly párkapcsolatban találja meg azt ami neki kell az legyen hűséges és legyen kitartó a párja mellett. Akinek ennél több kell, az ne köteleződjön el, mert akkor nem lép félre és nem bánt meg vele senkit. Reklámozni meg se férfinak se nőnek nem kell, akkor senkit nem fognak leri..ncozni, illetve a csajok közt nem lesz rossz híre mai miatt elesne pár egyéjszakás hódítástól.
Csak tudni kell managelni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!