Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a nők nem képesek orgazmusa?
Te nagyon hülye vagy.
Miért ne lennének képesek a nők az orgazmusra?
Igen a nőknél probléma lehet az orgazmus elérése, ha nem fedezik fel a saját testüket, nem ismerik meg magukat még tinikorukban amikor általában a legtöbben felfedezik a maszturbálást és elkezdik csinálni. A csajoknak fontos lenne ezt tudatosan is csinálni, hogy megfelelően alakuljon ki az orgazmuskészégük.
Fiúknál ez jön magától.
Tudjuk, hogy nem állítottad. Kérdezted. Ergo hajlamos voltál elhinni, amit hallottál a nyilván tapasztalt tizenéves kortársaidtól. Ergo szűz vagy.
Nincs annál kínosabb, mint amikor magyarázkodni kezdesz.
Jaj de szépen támadásba lendültek az olyan öntelt nők akik szerint a nők tökéletesek és csak a férfi tehet róla ha egy nőnek nincs orgazmusa.
Pedig a kérdés nem is akkora hülyeség és nem is alaptalan. A nők jelentős része (több mint 2/3-a) 30 éves koráig nem él át orgazmust. Bár ezen kutatási eredmény óta a világ megváltozott és a tinik sokkal szabadabb világban élnek, így a másik hozzászólásban említett tini korban való maszti, saját szexualitásuk vállalása jótékonyan hathatott erre a dologra.
Én 12 évig voltam olyan kapcsolatokban, ahol a nő képtelen volt a gyönyöre, hiába tettem meg bármit, próbálkoztam bármivel. Elég rendesen haza is vágta egy időre az önbecsülésemet. Azóta voltak olyan nőim, akikért a felét se tettem meg, de sorozatos orgzamusuk volt tőle. A hiba biztos, hogy nem bennem volt. De azt is észrevettem, hogy amelyik nő képes az orgazmusra és élvezi, természetesnek veszi a szexet, az pillanatok alatt a férfiakat hibáztatja ha felmerül az, hogy valakinek nincs orgazmusa.
"Nagyon sok helyről azt hallottam,..."
Aha! Akkor hurrá, együnk lószart! Egymillió légy nem tévedhet...
Miquel
Az önbizalmad a béka segge alatt lehet, ellenben az egóddal, ha te a légyhez hasonlítod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!