Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irigykednek azokra, akik tesznek azért, hogy vonzóak legyen a másik nemnek? Miért nem tesznek érte ők is?
Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 19:10
11/15 anonim válasza:
gyuráshoz rengeteg pénz kell meg a ruhák se olcsóak ha nincs pénzed akkor el vagy ássva
12/15 anonim válasza:
mi az a rengeteg pénz ami gyúráshoz kell? 20000ft-ért vettem egy súlyzó készletet és azt használom évek óta. Jah az nem igazi gyúrás, ha megveszed a szteroidokat és 2 hét alatt kigyúrof magadat. 18l
13/15 anonim válasza:
165 cm vagyok és 60 kg. Nem vagyok jóképű, se magas, se izmos. Állandó munkahelyem nincs, turkálóból öltözködök, a randikon általában nem költök semmit. Ezek ellenére gyönyörű barátnőm van, aki olyannak szeret amilyen vagyok. Nem hisztizni kell, hanem keresni a megfelelő lányt.
21/F
14/15 anonim válasza:
13 Akkor neked jó nagy szerencséd van, hogy találtál ilyen lányt. :)
15/15 anonim válasza:
14#
Van egy csomó ilyen lány, csak ők nem reklámozzák magukat annyira, mint a felszínes társaik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!