Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakit felizgatna ez a játék?
A férfi a domináns, a nő az alárendelt. Természetesen úgy szexelnek hogy mindkét fél szeretné, de a szerepjáték része hogy a nő valamennyire ellenkezik. Keményen szexelnek egy ideig majd mikor már nagyon nedves a lány a fiú kihúzza a farkát.
A nő háttal áll a férfinak aki összefogja a csuklóját majd letérdelteti, előredönti hogy a feje a földön legyen térdeljen, a feneke felfelé ágaskodik a keze hátul össze van fogva (összebilincselve összekötve stb.). A férfi letérdel mellé majd a fülébe súgja:
- Ahhoz képest, hogy nem akartad ezt az egészet, örülten nedves a puncid... És hogy lüktet. Akkor most számoljunk! (Behelyezi egy ujját a puncijába) Egy! Mondd hogy egy, hadd halljam!
- Egy (mondja nyöszörögve, majd behelyezi a fiú még egy ujját)
- Kettő (majd ezután a lány is mondja)
Mindezt addig ameddig bírja a hölgy. :) Aztán akár lehet vándorolni a másik nyílás irányába is. Titeket izgatna egy ilyen játék?
Én domináns pasi vagyok, és ez az ágyban mindig jelentkezik viszont az első válaszolóval kénytelen vagyok egyetérteni.
Számomra sokkal élvezetesebb ha a másik is akarja, és úgy ugrik ahogy az nekem tetszik.
Akár a szürke 50... tudjátok.:)
Egyébként nem,nem tetszene,mert nyilván azért vagyok a párommal,mert akarok vele szexelni,nem?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!