Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy fogadnátok ha egy lánynak fontosabb a fiú élvezete mint a sajátja és csak arra törekszik hogy neki minél tovább álljon és minél jobb legyen neki és az ő élvezetét élvezi? 24/n
Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 08:24
1/8 anonim válasza:
Szomorú nem lennék miatta :D
De úgyis viszonoznám mert én is szeretek kényeztetni 19/F
2/8 anonim válasza:
Nem hagynám,hogy gyönyör nélkül maradjon,de nagyon értékelném a szándékát.
3/8 anonim válasza:
imádom az ilyen típusú csajokat.
ha mellé még nimfomán akkor kész főnyeremény
4/8 anonim válasza:
Nekem meg a lány élvezete a legfontosabb, szóval ez pont tökéletesen menne.
Imádom az ilyen lányokat. :)
5/8 anonim válasza:
Én ilyen voltam.
De egy idő után kezdett zavarni, hogy páran visszaélnek vele, és én nem kaptam semmit. Úgyhogy megváltoztam, és mostmár leginkább az érdekel, hogy NEKEM jó legyen.
6/8 RRR válasza:
jól
bár én meg hapsiban vagyok ilyen
7/8 anonim válasza:
Van ilyen lány is? Hol található?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!