Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek 15 cm alatti a pénisze azok, hogy mernek csajozni? Nincs gátlás bennetek?
Úgy, mint a 15 centi felettiek.
Nem sok jelentősége van a méretnek, amíg nem túl nagy és nem túl kicsi. Azaz az emberek 99%-nak pont jó. Egy lány nem a farkad hosszától fog elélvezni, hanem tipikusan a csiklói orgazmus a járható út.
Sehogy. Akinek van önkritikája meg se próbálja.
Kivéve ha szeretik ha megalázzák.
Nekem is 15/14 és soha nem voltam csajjal. De legalább nem röhögtek ki szemtől szembe, vagy letolt gatyába.
15 évesen még nagyon nehéz volt feldolgozni, de 35 évesen már nem zavar annyira. 5-6 év múlva már úgyse müködik, meg más se szexel nagyon 40-45 fölött. Szóval már mindegy.
Nincs bajom az enyem pont jó 17 tol nagyobb....
Ha kisebb volna akkor sem bántana a dolog mert ez van és kész...mit csináljak?! Semmit.
A dolog másik oldala, nem mindenkinek szépek a mellei, mégis elfogadom , mert ilyen és ez ő vele jar. Így szeretem és elfogadom öt olyannak anilyen.
Sziasztok!
Nekem 15/4-esem van, és lássuk be, közel sem egy óriáskígyó. Valahol persze zavar, hogy ilyen mérettel lettem megáldva, de mindenkinek javaslom, hogy ne siránkozzon, hanem oda helyezze a hangsúlyt, amiben fejlődni tud, én is így teszek. Testedzés, megjelenés, szellemi-lelki egyensúly megtalálása, technikák az ágyban. Ezzel lehet kompenzálni a méret miatti komplexust. 27 évemmel a hátam mögött, jó pár együttlétet, kalandot megélve mondhatom, hogy egyetlen egyszer kaptam kritikát a méretemre, pedig kifejezetten jó nőim voltak. Nem törtem össze, neki tényleg a nagy kellett, és elváltak az útjaink.
Szóval van megoldás, az itt olvasott rengeteg hisztis fiút pedig nem tudom megérteni, mindig lehet valamin változtatni.
Látom, újra kiemelted a kérdést. 2015 óta, még mindig nem oldódott meg a problémád? Nem sikerül a partnerkeresés? Önbizalmad még m indig nincs meg? Sajnálatos, ha így van! Ennyi idő után, már érdemes lenne szakember segítségét kérned a lelkedhez!
Nekem 14 cönti (szépen, arányosan) merevedés esetén, de jól funkcionál és soha nem volt rá panasz. Eddig nagyjából 50 partnerem volt, de jellemzően nem egy estések. Második házasságomban élek, kettő - kettő gyermekem született mindkettőből, azaz négy csemetém van. Egyetlen egy nő mondta a szemembe, hogy ez neki kevés. De vele sem lett harag, mai napig barátok vagyunk. Viszont, a szexre neki sem volt panasza. Hiszen, számtalan módon lehet kielégíteni egy nőt! (és most nem a pénztárcámra gondolok :-) )
Nejem éppen most fürdik, a csemetéink már javában alszanak. Egész nap egymásra voltunk indulva, nejem szó szerint azt mondta kora délután, azt szeretné, ha ma szétb.nám, úgy, hogy holnap alig bírjon járni. ;-)
Hozzátenném, én 110 kilós, 185 magas sportosan mackó vagyok, nejem viszont sportos 167 magas, 55 - 60 kilós vonzó csaj. :-D Kell ennél több az önbizalmamnak 15 év házasság után? ;-)
48F
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!