Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy csajt ha kinyalok, egyáltalán nem érzi?
Engem is nyaltak már mégsem élveztem.
18/L
Van, akinek nem jön be, bár én ezen tudok ám igaán csodálkozni. De érezni azért tuti érzi :D
Nos szerintem vannak olyan lányok/nők, akik nem kedvelik.
Mint pl. van aki imádja az anált van, aki a gondolatától is epilepsziás rohamot kap, hiperventillációval kombinálva.
Nyugodj bele apukám, mást nem tehetsz, max váltasz, ha Te meg szereted csinálni.
Vannak ilyen lányok. Van aki egyenesen utálja.
#2 De jót röhögtem ezen a válaszon! :D
Hiperventilláció is jöhet, ezért én nem fogom dobni, de taláb azért sem mert rhdtul szereti az orált:D
Anált pedigmég nem próbálta legalábbis sokat, szóval akkor cserébe ideje lesz megszoktatni vele :D:P
Attól függ, hogy hogyan nyaltad...
Nem lehet, hogy véletlenül volt rajta egy bugyi, egy harisnya, egy cicanadrág és egy sínadrág, amikor megpróbáltad kinyalni!?
Nagyon helyes :)
Türelem rózsát terem szokás mondani, de az agyfaszt, az izomgörcsöt meg a stroke-ot kifelejtik mindig. Ami ugye a sok, sok türelem mellékhatásai, na meg a ráncok meg a kitépett tincsek. :D
Sok sikert apukám :D
BelleVille! xD
Azt hiszem Te is jó kedvedben vagy ma xD
De legalább már nevettem egy jót ma :D
"Létezik olyan, hogy egy csajt ha kinyalok, egyáltalán nem érzi?"
Ha nem kapott előtte gerincvelői érzéstelenítést, akkor nem túl életszerű. :-)
Ha meg nem igazán élvezi, vagy az orgazmust "nem érzi", akkor érdemes lenne arról kommunikálnotok, hogy mit szeretne máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!