Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mi az az összeg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi az az összeg, amire már nem mondanátok nemet egy fiúnak? A "Nincs az a pénz", "semennyiért" és hasonló válaszokat adókat kérném, hogy most ne írjanak. Gondolom ők lennének többen. ;)

Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 12:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10-es, szerintem fizettek már ennél sokkal többet is egy alkalomért... :)
2015. júl. 10. 13:19
 12/23 A kérdező kommentje:
Hallottam már lánytól, soha nem feküdne le senkivel pénzért. 200.000 volt az összeg, amiért mégis kiugrott a ruhájából. :D
2015. júl. 10. 13:22
 13/23 anonim ***** válasza:
33%
adtam már el lány szüzességét. átlagos 19éves csaj volt. egy szlovák csávo adta a legmagasabb összeget. 5.000.000 ftot. én 1et kaptam belöle. 32ffi
2015. júl. 10. 13:27
 14/23 anonim ***** válasza:
De gyűlnek már itt megint az álmodozó szájhősok:D
2015. júl. 10. 13:29
 15/23 anonim válasza:

Egy nissan nem is olyan drága a többi sportautóhoz képest...

gyakorlatilag a nissan a legolcsóbb szuperkocsi.

Ha már akkor egy köenigsegg agera R-t kernék én :D

az bőven egy millió euró felett van

de hogy őszinte legyek ha mégis valaki képes lenne eennyit fizetni, még akkor sem hiszem, hogy belemennék....

2015. júl. 10. 13:32
 16/23 anonim ***** válasza:

Természetesen, van az a pénz.

20-25 millió körül már elgondolkodnék ( illetve, 15 körül is, de, ha valaki értem kifizetne ennyit, akkor fog többet is :D )

Viszont.. eleve nem fizetne ki miattam senki ennyi pénzt, hiszen annak ellenére, hogy az állapotom "újszerű" szinte még a védőfóliám is megvan, sajnos '89-es évjárat vagyok, a mi a mai világban öregnek számít.

A százezres tételeket butaságnak tartom. Ha pl. akarnám pénzért odaadni magam, akkor egy felől, különleges, egyszeri alkalomnak szeretném- az 1-2 százezres tételű ár pedig szvsz. rövid út a qvasághoz. (ha valaki ennyiért bevállalja 1x, akkor 2x, 3x sokszor is megtenné)

2015. júl. 10. 13:43
 17/23 anonim ***** válasza:
92%

Ez attól is függ, hogy hogyan néz ki az a bizonyos fiú.

Ha kölcsönösen bejövünk egymásnak, akkor nem kérek érte pénzt. Ha kibebaszottul qrvára jól néz ki, akkor én fizetek neki. Ha még bottal sem nyúlnék hozzá, annyira rút, viszont van elegendő pénze, akkor nyilván rengeteg pénzt kérnék tőle... majd a szex kihagyásával párhuzamosan elköltöznék Dnyepropetrovszkba.

2015. júl. 10. 13:45
 18/23 Wadmalac ***** válasza:

Hmm. Én sosem bújnék vele ágyba, sosem fizetnék olyan nőnek, aki hajlandó lenne pénzért. :D

Épp elég az, amikor rejtetten megtörténik az ilyen (egész esete pia fizetés eredményt hoz, barátnőt szerzel csak, mert vastag a bukszád, ragad a csaj, mert dögös az autód stb.).

Állati kiábrándító.

2015. júl. 10. 14:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Hmm.. Kb fél millió.
2015. júl. 10. 20:50
 20/23 anonim ***** válasza:
10miliárd. á nem. legyen 50milliárd. abból még az unokám gyerekeinek a gyerekeit is eltartanám :D
2015. júl. 10. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!