Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől függ a pénisz vastagsága?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ a pénisz vastagsága?

Figyelt kérdés
A hossza épphogy 16 cm ami az átlag nagyon alja, viszont a farkam körmérete katasztrófa: 11,5 cm, emiatt úgy néz ki mint egy ceruza, igaz a vastagsága 4 cm, hiszen a pénisznek nem szabályos henger alakja van. Nem hiszem, hogy tisztán a genetika határozza meg, szóval mondjátok meg hogyan lehet "vastagítani"? Természetesen még sosem volt barátnőm, kötve hiszem, hogy ezzel akár egy 15 évest is ki lehetne elégíteni, ami egyébként az én esetemben elég gáz lenne 24 évesen, de bátran meg lehet cáfolni engem, hogy nincs okom aggodalomra. Mert egyébként eléggé hazavágja az önbizalmamat ez a kérdés.

2015. júl. 10. 12:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Konkrétan mi a kamu? :D
2015. júl. 12. 12:07
 12/16 anonim ***** válasza:

nekem 14 cm hosszú

4 cm vastag

körbemérve kb 12 cm pontosan nem emléxem rá

nah nekem tényleg kicsi neked átlagos

2015. júl. 13. 22:47
 13/16 A kérdező kommentje:
Az a 2 cm nem nagy jelentőség, mert nekem is épphogy megvan a 16 (szegycsonthoz kicsit jobban hozzányomva, úgy hogy alapból semmi zsír nincs rajtam), szóval az enyémet is lehet nyugodtan kicsinek nevezni. De főleg a vastagság miatt. Kb mintha egy vékonyabb szelfi botot tartanék a kezemben. De legalább nincs bűntudatom, hogy olyan lúzer vagyok, hogy egy nagy f@sszal is szűz vagyok. :D
2015. júl. 14. 19:29
 14/16 anonim ***** válasza:

cserélnék veled papa

nekem 19/15-ös

négy párom volt már és egyiknek sem tehettem be teljesen, mert akkor már fájt neki

nagyon kaka erre is figyelni egy heves aktus közben...no meg az érés sem olyan jó

2015. júl. 23. 02:14
 15/16 anonim ***** válasza:

akkor is jobb a 3,66-ra szavazni ha nem is szabályos kör, mert ha megszorítod viszonylag szabályos lesz. Bizonyos fokig összenyomható a pénisz, ezért is érzed hogy szorít egy nő. Tény hogy ezt nem látod.

Nem hiába mondják azt, hogy kerületet nézz, és abból számolj szélességet.

2015. júl. 23. 02:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha egy kicsit hízol, akkor van esély, hogy a nemiszerv bőre alatti zsírréteg is nőni fog.
2015. júl. 23. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!