Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen elmenni egy prostihoz?
1. Többnél is voltam már soha nem kellett megemlítenem, hogy melyik oldalon találtam rá, ezt az oldal teszi ki magának önreklám címen :D
2.És ha le hallgatják ? Bele fogod mondani a telefonba, hogy "Szia, 16 éves vagyok Pista Jóska és mennék hozzád" ? Nem, plusz 10000%, hogy nem hallgatják le őket ezeknek csak valami feltöltő kártyás telefonjuk van amit vagy valaki ismerős nevén van vagy a strici nevén :D
3. Nem létezik ilyen, hogy sperma mintát keresnének meg semmi ilyesmi vagy nagyon nagy paranoiában szenvedsz vagy nem tudom mi baja lehet az agyadnak, de ha haverod is ilyen h*lye mint te ne is menjen :)
"ja, de ha lehallgatják a telót akkor az szívás... meg elmegy a sok nyomozó a csajhoz spermamintát keresni stb."
Tényleg megártott a sok CSI. Kezdjük azzal, hogy Magyarországon legális a prostitúció. Semmiféle bűncselekményt nem követsz el, ha prostihoz mész. Szóval miért kutakodna utánad a rendőrség?
Nem hallgatják le mert leszarják az ilyen kis köcsögöket. Amúgy vesz egy feltöltőkártyát és lebeszéli majd eldobja. Mindemellett hogyan bizonyítják, hogy fizetett a szexért. Rátörik az ajtót amikor előveszi a pénzt? 16 évesen már szexelhet önszántából.
Neked agyadra ment a sök tévézés meg netezés. Ha annyira félted a haverod akkor menj vele és várd meg kint közbe figyelj a gyanús rendőrszerű alakokra és riaszd ha szorul a hurok. :-)
"Mondtam neki hogy egyrészt a Btk. 2007-es 202/A. §-a büntetni rendel minden olyan személyt, aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel ellenszolgáltatás fejében szexuális kapcsolatot létesít a klienseket három évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegeti."
Hát persze. Mi is szakasztott így szoktunk 40 éve a haverokkal dumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!