Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi beindul ennyitől?
Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt,
Ha elkezdünk csókolózni vagy megölelem pár másodperc után feláll neki,múltkor nála voltunk,kb egy órán át csókoloztunk,ruhában feküdtünk egymáson,és annyira kemény volt neki,hogy már szinte fájt amikor rajta feküdtem.
Mondta,hogy ha csak rám gondol, már...
Vagy ha bókolok neki,attól beindul
Én igen, egy hosszabb öleléstől is.
Ha lánybarátról van szó és legalább 15 másodpercig ölel, akkor sajnos már ott is vannak gondok, az agyammal hiába próbálom kontrollálni... :S
19F
3 és fél éve vagyok együtt a barátommal és ugyanígy nagyon hamar megkíván. Mondanom sem kell, hogy nálam is elindulnak a nagyobb sóhajok, ha úgy igazán csókolózunk, érintésekkel közben (nem csak kis szájra puszi).
Ha rá fekszel alap, hogy feláll. Általában ezzel a férfiak így vannak.
És igen, ha egy férfi szerelmes és kívánja a szeretkezést, akkor ha eszébe jut a barátnője, az hogy milyen jó vele, akkor könnyen fel áll neki bárhol (vonaton, buszon, utcán...).
A másik, hogy friss a kapcsolat, ilyenkor még hevesebbek a vágyak, persze évek múlva sem kell ezeknek lankadni, csak nagy általánosságban évek múlva ilyen gyakran nem indulnak majd be, csak néha-néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!