Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon megszorulnál prosti vagy domina lennél?
Öööö, 10-es, s zerintem a kérdező ezt poénnak szánta... ha mégsem, én kérek elnézést.
A kérdésre válaszolva: prosti.
Mivel van némi műveltségem, és beszélek nyelveken, akár luxusqrva is lehetnék. Még régebben láttam, hogy ott is ugyanúgy átlagos lányok is vannak a repertoárban, sőt, kövérek is, csúnyák is, mert a gazdag férfiaknak is más az ízlésük. Szóval lenne esélyem úgy is, hogy nincs modellalkatom.
A luxusság azért fontos nálam, mert ott előre meg lehet beszélni, hogy az ember lánya mit NEM szeretne, és akkor olyan ember jelentkezik, aki azokat nem várja el.
Mi ez a sok erkölcsös némber itt? A sok ribi az egyéjszakás kalandjaival nem zavar? Az is ugyanúgy áruba bocsátja a testét. NEkem meg hiába van diplomám, hiába beeszélek 3 nyelven, nem kellek egy munkahelyre sem. Még jó, hogy elgondolkodom ezen a lehetőségen is.
Ha már szar az életem, legalább pénzem legyen. Ha már ennyit tanultam, és tettem a művelődésemért, akkor már hadd ne egy gyárban kamatoztassam...
Domina, szeretek szexelni de csak napin4x
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!