Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki, ha elmegyek egy buliba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lany188 kérdése:

Ciki, ha elmegyek egy buliba abból a célból, hogy egyéjszakás kalandot akarok?

Figyelt kérdés
Volt párommal nagyon rossz volt a szex (kb. 1 percig, ha tartott). Féléve szakítottunk, és én eléggé ki vagyok éhezve. Persze, nem vagyok semmi rossznak az elrontója, mert komolyan kapcsolatot keresek, de szívesen benne lennék egy helyes sráccal egy laza éjszakában.
2015. júl. 9. 23:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. júl. 10. 17:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 20 éves vagyok amúgy. Úgy oldottam meg, hogy szerencsére egy barátnőmnek is bulizhatnéka van, úgyhogy elmegyünk együtt, aztán kitudja.
2015. júl. 12. 11:01
 13/14 anonim ***** válasza:
sikerült végül?
2015. júl. 20. 12:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem ciki, szégyen. Viszont jellemző. Csak utána majd ne sírjál, hogy nem áll szóba veled egy "rendes" pasi sem.

#10 Csak az gondolkodik így a múltjáról, akinek szégyenkeznie kell miatta. Te sem titkolnád a párod előtt a múltadat, ha csak 1,2 komoly kapcsolatod lett volna előtte. Igazából ezzel csak megerősítetted, hogy szégyellnivaló, sok nőnek a múltja....

2015. aug. 4. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!