Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elélvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni?

Figyelt kérdés
Már több partnerem is volt,de egyszerűen eddig még nem sikerült elmennem,ha bennem voltak...úgy értem oráltól vagy ujjazástól elmegyek,de hüvelyi orgazmusom még sose volt.Mi lehet a baj?

2015. júl. 9. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudod elengedni magad, nem megfelelő a környezet...
2015. júl. 9. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha ujjazástól elmész, az szerinted csikló orgazmus vagy hüvelyi? :-)

Vagy közben a csiklódat is stimulálja a párod, és igazából attól mész el olyankor is, vagyis anélkül nem sikerülne?

2015. júl. 9. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
a nők egy bizonyos x %a nem képes a hüvelyi orgazmusra. Reméld,hogy te nem vagy ilyen. Ezt partner nélkül ellenőrizheted rúd vibrátorral. Vagy bármivel hüvelybe manuálisan. Hidd el. Egy próbát megér.
2015. júl. 9. 21:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyébként ujjazás közben is szokta ingerelni a csiklómat,szóval biztos vagyok benne,hogy nem hüvelyi :(
2015. júl. 9. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is ilyen. Csak nyalástól, vagy maszatitól tud elmenni. Csinálni nem hiszem, hogy tudsz valamit. Max annyit, hogy olyan barátot választasz aki imád nyalni.
2015. júl. 9. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
hüvelyi orgazmus akkor jön össze, ha a farok a a gpontot izgatja. (hüvely has felüli részén) ha ez nem jön össze, akkor nem lesz hüvelyi orgazmusod. testhelyzettel segíthettek rajta. de ha nem elég intenzív az érzés, akkor "csak" kellemes lesz, bár az se rossz :-P
2015. júl. 9. 23:08
 7/7 anonim válasza:
Èn mèg soha nem èlveztem el a hūvelyemmel. Teljesen èrzèketlen. Mèg maszturbàlással sem. Sokàra jöttem csak rà, hogy a csiklòmat kell izgatnom.
2015. júl. 11. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!