Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem áll fel teljesen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem áll fel teljesen?

Figyelt kérdés

Nem egyszer próbáltam már szexelni a barátnőmmel, de alig akar felállni. Amikor maszturbálok, akkor viszont szinte mindig teljesen feláll. Amikor elvesztetem a szüzességem, akkor sem teljesen állt fel, (ettől függetlenül be tudtam hatolni) és azóta akárhányszor próbálom az adott lánnyal, nem akar összejönni.

Mi lehet ennek az oka? Túlizgulom? Merevedési zavar? Vagy, hogy sokat maszturbálok? Picit kezdek megijedni, hogy nem akar normálisan összejönni.

19F

2015. júl. 9. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Túlizgulod, sokat maszturbálsz.

De ha a csaj képes lenne rendesen felizgatni, akkor ezek a problémák sem jönnének elő.

2015. júl. 9. 19:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ, remélem tényleg csak ennyi a probléma, mostanában próbálok leállni, de így meg túl hamar elmegyek. Meg kell akkor találnom az egyensúlyt.

Az lehet baj, hogy túl korán kezdtem el maszturbálni? 12 évesen?

2015. júl. 9. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

a fiuk általában 11-12 évesen ketednek maszturbálni ugyhogy nem hinném hogy ez a baj.

100% hogy a lányok izgatnak?

2015. júl. 9. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Sok maszturbálás. Valószínű nagyon szorítod, és ahhoz van hozzászokva. A punci meg nem ad akkora ingert mint a markod és ezért csak félig áll. Nekem ugyanez volt. 5 napig ne csináld magadnak és addig a csajjal se próbáld. Utána olyan leszel mint az ütvefúró. Ez szinte biztos. Nekem bevált, egyedül a marokmarcsát kellett elhagynom.
2015. júl. 9. 19:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, remélem akkor a fokozott maszturbálás után már normálisan fogok tudni szexelni.

És igen, biztos, hogy a nők érdekelnek.

2015. júl. 9. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!