Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én érzem úgy hogy baj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy hogy baj van a "mai lányokkal"?

Figyelt kérdés

1.

A fiú egy kicsit is defektes, akkor már el van kaszálvan. Pl ha egy kicsit is önbizalomhiányos vagy, akkor már nem vagy férfi, és egyből átnéznek rajtad.

Míg egy lány bármennyire is defektes, nem számít. Ismertem egy csajt például, akire a legjobb leírás az "olyan kis lehetetlen". Minden baja volt, de mégis már több barátja is volt.

2. A feminizmusnak köszönhetően a nők hihetetlenül szexisták lettek. Képesek egyetlen méret alapján meghatározni egy emberi lényt. Igen, a péniszméretről beszélek. Volt olyan csaj, aki azt írta a 17 centis farkamra, hogy elég kicsi. Mikor az átlag feletti méret.

Míg mi férfiak nem tehetünk ilyet, mert ha esetleg valakinek mondjuk a nagyobb mell jön be, az már szexuális tárgynak nézi a nőt. Mert ugyanis egy nőt mindenhogy el kell fogadni.

2015. júl. 9. 16:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
80%
Most komolyan olyan ember véleményére hagyatkozol, aki neten arc nélkül mondja meg a tutit? Amúgy pasi szemmel nézve is szánalmas a nyávogásod.. Én sem vagyok egy adonisz, de mégis összejönnek a csajok. Okold saját magadat, és ne a nőket, mert csak a vesztes nyomik hárítanak így. 26/F
2015. júl. 9. 17:13
 12/30 anonim ***** válasza:
94%

Pár hete kaptam rá, hogy gyakorikérdésekre járjak naponta-2naponta, és mit ne mondjak, nagyon nem tett jót.

Eddig főleg pozitív tapasztalataim voltak a fiúkkal/férfiakkal kapcsolatban; képesek voltak mások szemszögéből is figyelembe venni a dolgokat, ismerték a "kettős mérce" fogalmát, és kevés értetlen vagy szexista volt köztük.

Az itt töltött idő tanított meg értékelni ezeket az embereket.

Sok itt lévő férfi abszolút értetlenül áll kb minden előtt, amit a nők csinálnak/mondanak/éreznek, annak ellenére, hogy ezek a dolgok általában nem csak a nőkre jellemzőek, vagy maguktól értetődőek.

Ha valami nem tetszik nekik, akkor elvárják, hogy a női nem 100%ig alkalmazkodjon hozzájuk (teljesen mindegy, hogy jogos-e a felháborodásuk, vagy nem) amit úgy próbálnak elérni, hogy vádaskodnak, támadják a nőket, és teljesen figyelmen kívül hagyják a másik szemszögét.

Ráadásul ezek a problémák néha ellent mondanak egymásnak...

- "Miért nem fekszenek le velem a nők?"

- "Miért k#rva minden nő?"

- "Miért nem bevállalósak a nők?"

- "Hogyhogy manapság ilyen erkölcstelenek a nők?"

Nem fárasztó mindig a másik nemben keresni a hibát?

Kérdező: szerinted ha egy férfi választhat, hogy megkap egy gyönyörű, és kedves csajt, vagy egy kissé duci, visszahúzódó csajt, akkor melyiket fogja választani?

Te melyiket választanád?

De szerinted a nők nem választhatják meg, hogy ki tetszik nekik és ki nem, mert akkor szexisták, és gonoszak, és mi az, hogy egyáltalán van választási lehetőségük..

Na jól van ám.

2015. júl. 9. 17:22
 13/30 A kérdező kommentje:

12

Hogy a kérdésedre válaszoljak:ez nem ilyen egyszerű. Csak ti próbáljátok meg ennyire leegyszerűsíteni a dolgokat. Először is mindkettőt megismerném.

Egyébként meg a visszahúzódó személyiség nekem szimpatikusabb tud lenni sokszor, mert én is hasonló vagyok. És a duci lányok is bejönnek. :P

2015. júl. 9. 17:32
 14/30 anonim ***** válasza:
11%
Igen, a 12-es, ha nem is akarta, de leírta a mai nők felfogását. Ha kaphat jobbat, nem fogja beérni a nem tökéletes férfival. Ha nincs is más, inkább lekoptatja és vár a hercegére, mert egy csendesebb, visszahúzódóbb férfival hogy villogjon a barátnők előtt? Meg ha az Ilonkának jár az adonisz pasi, akkor neki is. Ezért van ennyi kérdés pl. ezen az oldalon, de a való életben is, mivel a férfiak felső rétegén kívül eső egyedeknek lassan csodaszámba megy, ha pinát láthatnak.
2015. júl. 9. 17:47
 15/30 anonim ***** válasza:
87%

Mindkét nemnek megvannak a maga sajátosságai, és mindkét nemben találunk totálisan életképtelen egyedeket. Ettől még nem kell általánosítani.

A férfiak is képesek egyetlen méret (pl. mell, vagy súly) megítélni, és "kiszanálni" a lányt. Én úgy érzem elég elfogadó vagyok, nem érdekel a másik súlya, vagy péniszmérete, de a jó szexhez ragaszkodom ;)

Egyetlen egy dolgot nem tudok elviselni egyik nemben sem, és ez az, amikor valaki életképtelen. Az állandó nyafogás, "Jajj én nem tudom", meg a "Valaki oldja meg helyettem" felfogás nálam nem jön be - és az utóbbi időben nagyon sok ilyen lánnyal és fiúval találkoztam, tudnék mesélni.

25/L

2015. júl. 9. 17:50
 16/30 anonim ***** válasza:
Ráadásul szinte egyik sem akar velem papás-mamást játszani! :-(
2015. júl. 9. 17:59
 17/30 anonim ***** válasza:
89%

15: követelőző szexista feminista boszorkány vagy

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..

-.-

"Egyébként meg a visszahúzódó személyiség nekem szimpatikusabb tud lenni sokszor, mert én is hasonló vagyok. És a duci lányok is bejönnek. :P"

aha szóval előnyben részesül nálad a cserfes, szórakozni szerető, sportos lányokhoz képest...

Bármit ki lehet forgatni...

Kérlek mesélj még a nőknek erről az "előbb meg kell ismernem valakit, majd utána történhetnek dolgok" hozzáállásról, amikor ha egy lánynak van egy 1éjszakás kalandja, akkor el van mondva mindenféle k#rvának, viszont a férfi fel van magasztalva érte...

áááááh...

2015. júl. 9. 18:06
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
Valóban ez ma a trendi? Úgy kezdik a lányok manapság az ismerkedést, hogy hány centis a farkad? Ez komoly?
2015. júl. 9. 18:06
 19/30 A kérdező kommentje:

17

Miért, olyan nehéz ezt elképzelni?

Amúgy mondom, ti egyszerűsítitek le a dolgot. Attól, hogy valaki cserfes, lehet sekélyes, vagy buta is.

2015. júl. 9. 18:17
 20/30 anonim ***** válasza:
90%
Csak azt akartam érzékeltetni, hogy akarva-akaratlanul, de neked is vannak preferenciáid nők terén.
2015. júl. 9. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!