Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a pasi főnyeremény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a pasi főnyeremény?

Figyelt kérdés
Egy buliban ismerkedtünk össze és italoztunk,de a végére elég csúnyán kiütöttem magam.A fiú felvitt a lakására.Mikor megérkeztünk a lakására részegen többször is próbáltam ráhajtani,de Ő az állapotomra hivatkozva nem szeretett volna lefeküdni velem,mondta hogy majd elér mikor kicsit jobban megismerjük egymást.Lefektetett(nem úgy) és Ő a földön egy matracon aludt.Másnap rájöttem,hogy sokan nagyon csúnyán kihasználták volna a helyzetet és nagyon kínosan éreztem magam.A fiú rendelt valami reggelit majd hazamentem.Abban maradtunk,hogy este ha akarom hívjam fel és elmehetnénk vacsorázni.Nem tudom mit csináljak.Felhívnám mivel elég biztató,hogy nem használta ki a helyzetet,de viszont az eset miatt elég kínosan érzem magam.
2015. júl. 9. 02:17
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk a dolgot.Nem voltam hullarészeg,csupán az alkohol miatt jobban feloldódtam és flörtöltem a sráccal,majd tudatosan le akartam vele feküdni,mivel alkohol befolyása miatt akkor jó ötletnek tűnt.Mindenre tisztán emlékszem,szóval nem voltam kiütve...
2015. júl. 10. 13:35
 32/33 anonim ***** válasza:

#31: Egy mondatban megcáfoltad az állításodat.

TUDATOSAN akartál vele lefeküdni ALKOHOLOS BEFOLYÁSOLTSÁG ALATT! Te nem érzed az ellentétet?

Nem voltál tudatos...

Az alkohol nemcsak a gátlásod oldotta fel, hanem kihozta azt a jellemet, ami benned van, hogy vevő vagy az egy éjszakás fa.szra, közben pedig lehet te vagy jókislány néven ismert.

2015. júl. 10. 13:58
 33/33 anonim ***** válasza:

De az igazából tökmindegy. Nem volt tudatos de pl. bíróságon nem a férfin vernék el a balhét, ha lefeküdtek volna.

Méghozzá azért nem, mert inni nem kötelező. Aki meg iszik, az mind vállalja a felelősséget azért amit tesz. Ha iszol és leszúrsz valakit mész a börtönbe. Hiába nem voltál "tudatos".

Ha iszol és lefekszel valakivel gyereket csináltok, aztán pl. ő feljelent megint nem mész semmire. Nem lesz az ügyből semmi, csak pénzköltés.

Egyébként is nehezen lehetne bírósági ügy, a legtöbb ivós esetben a férfi is iszik, max nem annyit. így ha a nő tudatállapoton kívül van (mert alkohol befolyása alatt áll, mint az előttem író írja), akkor ugyanúgy a férfi is.

Nem egy ilyen esetben volt már részem ismerősöm által. Ő úgy gondolkozik, elmegy bulizni, iszik, és lefekszik azzal akivel majd lefekszik. Alapvetően szerintem senkinek sem kellene, de valahogy piásan mégis.

A legtöbbször állítólag annyi a női reakció hogy: "úristen" reggel, de volt ebből már verekedés is, meg feljelentés amiből semmi nem lett.

2015. júl. 10. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!