Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már 4x vertem ki a farkam, de még mindig kívánom. Lányok, visszataszító, ha egy srác ilyen igényű?
Figyelt kérdés
Félek, ha lesz barátnőm akkor túl sok leszek neki. :/ Nagyon kanos vagyok mindig. :(2015. júl. 8. 16:38
11/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem, barátom is ilyen. Inkább aranyosnak, izgatónak találom. Elfogadható, már amennyiben megfelelő partnert találsz magad mellé és úgy is bánsz vele. Ha különböztök, lehet probléma, de akkor sem feltétlenül, csak legyetek hajlandóak a kompromisszumra. Nekem ugyan kisebb a libidóm ennél, ezért nem segítek be az összesbe a barátomnak, de szívesen működök közre másképp (pl. szöveg/kép általi izgatás), vagy csak végignézem. Így is jó a szexuális életünk (meg a párkapcsolatunk többi része).
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottátok ezt velem! :)
2015. júl. 8. 18:56
14/14 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!