Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hová szerettek jobban élvezni?
Punciba, vagy szájba (úgy, hogy le is nyeli)?
Kérlek írjatok kort, és indokoljátok meg a válaszotokat! :)
száj miután az ánuszát járattam.
mert mocskos
26 f
Punciba a világon a legjobban.
Aztán szájba.
Aztán arcra.
Aztán bárhova máshova.
Azért, mert akkor szex közben nem kell az orgazmnus előtt pózt váltani és mozogni, ami sokszor rontja a hangulatot. Ott vagyunk bármilyen pózban és csináljuk és közben elélvezhetek egyből, ott helyben.
21/F
Gondoltam, hogy odaírom (de aztán letettem róla, mert azt hittem, hogy érthető), hogy én csak arra vagyok kíváncsi, hogy a KETTŐ közül melyiket választanátok.
Nem kérek privátokat, amikben anális szexre szólítanak fel (ami ugyancsak nem értem, hogy kerül a témához), sem hasonló jellegű... hülyeségeket.
Ez az anál téma egyszerűen már mindenhol ott van. Megértem, ha nektek úgy volt a legjobb, de akkor ne válaszoljatok a kérdésre, vagy csak azt írjátok le, hogy a két "opció" közül melyiket preferáljátok jobban, ha épp NEM anál van! :D
Akik a kérdésre választoltak, azoknak köszönöm. :D
Kösz.
(Bár látom az ember feleslegesen ír leírást a kérdéshez...)
punciba gumi nélkül mert az jobban körbe fogja a szerszámot mikor jo behatolok
szájba csak akkor jobb ha jó nagy vákummal szedi ki az anyagot belőle
szoval attól függ kivel vagy
aki meg anált hozza fel azoknak azért jo oda mert kicsi vékony a szerszámuk és csak ott szoritja meg nekik a nyilás a szerszámot máshol lötyög benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!