Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ilyen kánikulában napozás? Meztelenül, monokini, fürdőruha?
én a nyáron nem napozok, csal áprilisban-májusban-esetleg június elején ha nincsen túl meleg
és augusztus légvégétől októberig amíg jó az idő
ar erős uv-ben nem napozok
és soha nincsen rajtam semmi, nem szeretem ha valami kimaradna, legyen egységesen barnább mindenhol
am otthon napozok, elzárt helyen a kertben, bokorral, sövénnyel körülvéve és csak akkor láthat valaki ha felettem elrepül ;)
20L
első vagyok, még azt kifelejtettem, hogy - és ez tényleg igaz - volt olyan is hogy a puncimat szétnyitottam hogy oda is besüssön a nap - tényleg!
és kellemes meleg volt
a számít is ki szoktam nyitni egy pár perce ugyanez célból - a toroknak jót tesz
rendes strandon bikini, parton monokini (+tangás bikini) vagy ha nem lát senki akk meztelenül, szoktam még meztelen strandra is járni, itthon mindig meztelenül :)
24
"szétnyitotta rózsaszínű kelyhét, érezni lehetett ahogy elhallgatnak a madarak, eláll a szél, csak a csend volt körülötte. A Nap arra az egy pontra fókuszált, és a világ egy pillanatra örömmámorban úszott. Gyönyörű volt."
előszőr is akárki vagy nem láthattál!!
másodszor,amit írtál olyan szép, hány éves vagy? és akkor gondolom fiu, ugye?
14:26
Az igen, pacsit! Magam sem mondhattam volna szebben.:DD
#4 - Lesi pusi...:)
Szépen írtad egy normális nőnek...
Egyesüljetek!:)))
Itthon, kertben csak meztelenül!
A szomszéd nem érdekel... én őt annál inkább, ahogy néha látom...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!