Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el? Ne zaklassam?
Sajnos nagyon szeretek egy olyan lányt aki màr hosszú ideje nem viszonozza még èreklődès szinten sem.
Hirtelen koptatott le és nem volt indok csak annyi hogy nem, ez ez minden nőnek nem! Most a napokban egy internetes tarskeresőben meglàttam hogy visszatèrt (ùgyan oda ahol anno megismertem). Rögtön felzaklatot hogy hallok felőle! Volt egy meggondolatlan tettem korábban mikor egy két barátjànàl érdeklődtem utàna de csupán azért hogy tudjam mi van vele mert magàtól nem irt vissza, bárhol kerestem fel.
Mèg egy gond akadt, ezen az oldalon azt állítja csak barátokat keres mert, van pasija és szeretik egymást. Na ez volt a halálos itelet számomra... Több mint 2 éve nem bírtam kiverni a fejemből, erre màr mással éli világát. Ha boldog tényleg és nem hazudik ezúttal akkor tényleg békén kell hagynom.. Sohasem akartam neki rosszat csak béna voltam össze hozni a randit amikor még ő is akarta. Az az igazság hogy azt érzem nem tettem neki megbocsàthatlan dolgot, azért útasitott el mert csúnyának talált. De akkor miért nem képes bevallani? Jólelkű embert roncsà tett csak azért mert felszínes. A pasiját biztos ilyen trendi 60 kilós vagy lovasoktató mint ő. Mert ha egyik se vagyok már nem lehetek jó partner szerinte biztos.
próbáld újra
vagy sikerül vagy nem
GET OVER IT!
Nem tudhatod, hogy miért utasított el, talán túlságosan nyomultál (...), lépj túl rajta, és hagyd békén ezt a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!