Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha az első randi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha az első randi előtt kijönne a szátokon egy jó nagy herpesz, lemondanátok valami ürüggyel?

Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem,igen. Bár még sose randiztam úgy igazán :$ 18/L
2015. júl. 6. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
24f, de én valószínűleg. Engem rettenetesen szokott zavarni!
2015. júl. 6. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Én tuti lemondanám. L
2015. júl. 6. 20:02
 4/8 RRR ***** válasza:
elmondanátok az okot vagy inkább kitalálnátok valamit??
2015. júl. 6. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyan. Ne mond le. Ez normalis dolog.
2015. júl. 6. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Lemondanám.
2015. júl. 6. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Felhívnám az illetőt és elmondanám neki, hogy mi a helyzet. Ha ő így is szeretne találkozni, akkor nem mondanám le. Nem találnék ki semmilyen más indokot, akármilyen kis dologról is van szó, akkor is az őszinteség híve vagyok és nem fogok egy alakulóban lévő dolgot egyből azzal indítani, hogy elferdítem a valóságot.
2015. júl. 7. 06:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha közvetlen viszonyban lennék a fiúval akkor elmondanám neki, ha nem akkor valószínű hogy egy héttel későbbre eltolnám a randit.
2015. júl. 16. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!