Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁnyok akinek volt már része 3asban szerintetek érdemes kiprobálni 2 fiuval?
Figyelt kérdés
kort is irjatok légyszives fontos:)2015. júl. 6. 18:07
11/17 anonim válasza:
Én kétszer voltam 2 sráccal. Először nagyon jó volt. Egyszerűen fantasztikus!
De másodszorra, nagyon rossz volt. Pedig az egyik srác ugyanaz volt.
Volna mit mesélnem. :)
12/17 anonim válasza:
Hetes vagyok.
Az is elképzelhető, hogy a nő röhög a barátnőivel, hogy hogy lealázott két kis csődört egyszerre, hogy kihasználta őket, és milyen könnyen megkapott két kis pötsöt... Ha olyan tahó lenne, mint azok a pasik, akik ezt teszik.
13/17 anonim válasza:
Nagyon izgalmas két férfit csábítani, kielégíteni, és hagyni, hogy mindkettő megőrüljön érted! 45/N
14/17 anonim válasza:
Egyetértek, nem tudom, a fiúk miért hiszik, hogy a csajok nem beszélik ki őket? :)) Vagy a csajok nem röhögnek egy egy fiún, hogy ni már, hogy kapar utánam, meg egyszer szexeltünk s otthagytam a fenébe, hiába akart ő velem járni, vagy hogy milyen béna volt esetleg ? :)) Elég buta, aki azt hiszi, a lányok nem röhögnek a pasikon, vagy nem beszélik ki őket :) S ez saját tapasztalat :)
16/17 anonim válasza:
Sokszor voltam már 2 fiu 1 lány, ill 2 lány egy fiu felállásban. Mind kettőnek megvan a varázsa. Igaz az előttem lévők véleménye h csak úgy szabad ha legalább az egyiket jól ismered, olyan mint egy pizsiparti.. vacsi, zene, beszélgetés, tánc, sex, sex, beszélgetés, sex, kis pia, sex, pihi. :) ez nem arról szol hogy kinevetjúk a csajt, vagy bárkit. 35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!