Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyjából hány percig tart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyjából hány percig tart egy női orgazmus?

Figyelt kérdés

Nekem volt már hogy sokáig...volt hogy fél percnél tovább.

Másoknak meddig tart átlagosan ??

2015. júl. 6. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A leghosszabb is csak kb 5 másodpercig...
2015. júl. 6. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:
5,max 12 másodperc. Embere,azaz átélője válogatja. :)
2015. júl. 6. 12:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezekszerint nem vagyunk egyformák :D..
2015. júl. 6. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:

kb 5-20 másodperc attól függ te is hogy mozogsz benne mijen keményen

de a nők ezt tudják 5 percenként ismételni

2015. júl. 6. 13:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagyon intenzív része a hüvelyi lüktetéssel meg egyéb látványosabb "tünetekkel" 20-30 másodperc között, de szerintem azért is nehéz megmondani, mert az orgazmusnak nincs egy éles "itt a vége" jellege, (legalábbis én nem így élem meg), hanem csak úgy szép fokozatosan lecseng a kezdeti, legerőteljesebb összehúzódások után.
2015. júl. 6. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel, hogy nekem amúgy is pocsék az időérzékem, de olyankor teljesen elhagy. Fogalmam sincs, hogy mennyi idő telt el, de néha még azt sem tudom, hogy hol vagyok. Gondolom, összességében olyan 5 másodperctől fél percig tarthat.
2015. júl. 6. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:
inkább a csúcsközeli állapot tart sokáig, mikor már majdnem elmegyek de érzem, hogy még nem de már nem tudok megmukkanni sem na az eltart percekig, maga az orgazmus ugy 4-5 sec :)
2015. júl. 6. 13:23
 8/9 anonim ***** válasza:
foggalmam sincs, en akkor teljesen a pillanate vagyok es azt tudom hol jarok :) kb 5-10 masodperc.. de "utorezgeseim" siman 15-20 masodpercig is eltartanak
2015. júl. 6. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen hosszabb idő, nagyon intenzív, viszont én sajnos egy lövetű vagyok, ritkán jön össze 1-2 órán belül egy második.
2015. júl. 6. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!